Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lezuhant egy New Jersey...

Lezuhant egy New Jersey dróninvázió terméke. Idegen Kínai technológia? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Röviden : Úgy másfél hónapja dróninvázió van New Yersey és az USA felett. Megkörnyéákezték az USA hadseregét is angliába, ami arra utal ez idegen technológia. Nem amerikai titkos kutatás, nem 51-es körzet, nem a hadsereg vagy egy másik alcsoport terméke. Idegen azaz Kínai, orosz, iráni vagy földönkívülit is mondanak? Ki gyárthatja ezeket a drónokat, amik itt repkednek New Yersei egén minden nap?

Ezt konkrétan nem NewYerseiben szedték le a légierő technológiával. Mi lehet ez? Miért küldte fel és kik? A kínaiak? [link]

tegnap 20:27
A kérdező szavazást indított:
Kínai
Orosz
Iráni
USA hadsereg
lakossági
51 AREA
Nem NATO, nem BRICS ország gyártotta
lehet hogy ez egy ismeretlen földönkívüli kapcsolatfelvétel /ez is benne van/
Titkos USA project
2 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Miért van az hogy ha valaki sminkeli magát a tiktokon azt 4k-ban veszi fel, tökéletesen bevilágytva és 15 perc hozzú videó lesz belőle.

Ha UFÓ észlelésről van szó, akkot 320x240-es elmosódott szarfos felvételt kapunk 1-2 másodperc hosszan?

Na ha erre tudsz válaszolni kiskomám, akkor majd megmondom mi van a videón!

tegnap 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt gondold át még egyszer.
tegnap 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Én ezt kérdezem. Én magam sem értem-. Nyílván cenzúrázzák a híreket.. A Tiktok pedig nem liberális média, hanem kínai.

Ez nem elmosódott. Tűéles kontúrok vannak a drónba

tegnap 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem azért vannak pár másodperces videok, mert a közösségi médiában az emberek kiégnek. Meg se néznének többet. Mindenhol ezek a reels videok vannak pár másodpercekbe tömörítve. Az emberek figyelme már rég kimerült, generációk alatt.
tegnap 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Három dolgot nem értek:

1 Mitől lesz a lelőtt drón a videó második felében lényegesen nagyobb, mint az elején?

2 Minek a védőfelszerelés (amit az egyik fickó le is vesz a fejéről), ha néhány méterre ott állhatnak a járókelők?

3 Mit keres ez a kérdés ebben a témában?

tegnap 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy a hátsó sárga védőruhás alak hirtelen a szalag mögé kerül. Egészen jó az MI-től ez a videó, de attól még nem hiteles.
tegnap 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Látod én ezeket én észre sem vettem. Köszi
tegnap 22:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Én egyböl megláttam és akkora szenzációnak véltem, hogy örültem hogy én írom ki először. Azt is észre vettem, hogy annak a háromszög alakú levált résznek a formációja már teljesen más mikor kibontják. Nincsen meg az alatta levő téglalap palást rész sem. Minden eltérő. Köszi. Ha jobban megnézi az ember feltűnik. Észre sem veszi elsőre az ember. Viszont valóban jó video az AI-től
tegnap 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:

A kordon rácsai is jók, függőlegesen fém, a teteje szalag és a jobb oldali fickótól jobbra lévő más magasságú (követi a szalag ívét) mint a bal oldali.

A tárgyról tükröződő alakzatok is elég furcsák. És lehetne még sorolni hosszan.

tegnap 22:32
 10/10 A kérdező kommentje:

És a videotól függetlenül lehetségesnek tartod, hogy ezek Kínai drónok? Mi okozza ezt a drónhajtást New Jersey egén már egy hónapja?

Ha lakossági, ami kézenfekvőnek tűnik akkor miért csak ott? Miért nincsen besózva a lakosság az ország más felében is?

tegnap 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!