Lezuhant egy New Jersey dróninvázió terméke. Idegen Kínai technológia? Mi lehet ez?
Röviden : Úgy másfél hónapja dróninvázió van New Yersey és az USA felett. Megkörnyéákezték az USA hadseregét is angliába, ami arra utal ez idegen technológia. Nem amerikai titkos kutatás, nem 51-es körzet, nem a hadsereg vagy egy másik alcsoport terméke. Idegen azaz Kínai, orosz, iráni vagy földönkívülit is mondanak? Ki gyárthatja ezeket a drónokat, amik itt repkednek New Yersei egén minden nap?
Ezt konkrétan nem NewYerseiben szedték le a légierő technológiával. Mi lehet ez? Miért küldte fel és kik? A kínaiak? [link]
Miért van az hogy ha valaki sminkeli magát a tiktokon azt 4k-ban veszi fel, tökéletesen bevilágytva és 15 perc hozzú videó lesz belőle.
Ha UFÓ észlelésről van szó, akkot 320x240-es elmosódott szarfos felvételt kapunk 1-2 másodperc hosszan?
Na ha erre tudsz válaszolni kiskomám, akkor majd megmondom mi van a videón!
Én ezt kérdezem. Én magam sem értem-. Nyílván cenzúrázzák a híreket.. A Tiktok pedig nem liberális média, hanem kínai.
Ez nem elmosódott. Tűéles kontúrok vannak a drónba
Három dolgot nem értek:
1 Mitől lesz a lelőtt drón a videó második felében lényegesen nagyobb, mint az elején?
2 Minek a védőfelszerelés (amit az egyik fickó le is vesz a fejéről), ha néhány méterre ott állhatnak a járókelők?
3 Mit keres ez a kérdés ebben a témában?
A kordon rácsai is jók, függőlegesen fém, a teteje szalag és a jobb oldali fickótól jobbra lévő más magasságú (követi a szalag ívét) mint a bal oldali.
A tárgyról tükröződő alakzatok is elég furcsák. És lehetne még sorolni hosszan.
És a videotól függetlenül lehetségesnek tartod, hogy ezek Kínai drónok? Mi okozza ezt a drónhajtást New Jersey egén már egy hónapja?
Ha lakossági, ami kézenfekvőnek tűnik akkor miért csak ott? Miért nincsen besózva a lakosság az ország más felében is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!