Kedves fizikusok hogy telik a napotok?
Jól megfizetett meló hiányában unatkozom - és ezért válaszokat írogatok a gyakorikérdésekre.
A kocsmára több okból nem tudtam rászokni:
1. Ott csak egy rakás hülye van, akik értelmiségi mivoltom miatt kinéznek maguk közül.
2. Az alkohol elbutít, és én nem akarom elveszteni a sok év munkával megszerzett tudásomat és életszemléletemet.
3. A kocsmázás rengeteg pénzbe kerül - legalábbis az anyagi lehetőségeimhez képest. Világéletemben sóher voltam, ráadásul önérzeti megfontolásból is sajnáltam a pénzt az ilyen primitív kispolgári vállalkozásoktól.
Nekem lenne egy kérdésem: hány évet tanultál azért, hogy fizikus legyél? Ha általános iskolás korodtól számítod.
#3 - ugyanannyit, mint bárki más. Sajna különböző okokból nem volt lehetőségem ledoktorálni (nem az én személyes hibámból kifolyólag), de mivel én a szakmaiságomra egyben élethivatásként is tekintek, így mind a mai napig a lehetőségeimhez mérten bővítem az ismereteimet.
Már nem igazán tulajdonítok jelentőséget a mindenféle díszes akadémiai titulusoknak és tudományos publikációk végeláthatatlan jegyzékének - ugyanis tudom, hogy ezek többsége hogyan készül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!