Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Románok magas arányban,...

A Románok magas arányban, azaz 40%-ban nem európai génkészlettel rendelkeznek. Akkor miért nevezik a magyarokat ázsiai mongoloid népnek?

Figyelt kérdés

[link]

Itt vannaka modern autoszomális genetikai keveredések adatai. Ilyen ázsiai gének a közel-keleti valamint a Kaukázus népeinek génkészlete.

nov. 16. 17:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/145 A kérdező kommentje:

"A saját nyomorodat nem kell kivetíteni másokra"

Még a dumámat is lopod. GYK-n használom az oldal kezdete óta.

nov. 24. 22:46
 142/145 A kérdező kommentje:

"Ennyit arról, hogy ez egy áthidalhatatlan távolság."

Ez tipikus esete a szalmabáb logikai érvelési hibának, én ugyanis sosem állítottam hogy áthidalhatatlan lenne. Amit állítottam, hogy a kelet-nyugat közötti gazdasági technológiai csere az főként mindig nagy kikötőkben ment végbe. Így az összekötőkapocs dumád is értelmét vesztette.

Olvass érvelési hibádról: [link]

"Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be. "

nov. 24. 22:49
 143/145 anonim ***** válasza:

“Ez tipikus esete a szalmabáb logikai érvelési hibának, én ugyanis sosem állítottam hogy áthidalhatatlan lenne. Amit állítottam, hogy a kelet-nyugat közötti gazdasági technológiai csere az főként mindig nagy kikötőkben ment végbe. Így az összekötőkapocs dumád is értelmét vesztette.“

Azt állítottad, hogy a sztyeppe a Bécsi medencétől Koreáig terjed és nincsen erre a területre kiterjedő sztyeppei kultúrkör. Tehát de, ha nem is szó szerint, utaltál rá.

“Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be. "

Erre tudok egy jó példát:

“Kedves Neo-kunocska türk tudatú kisebbségi barátom!”

nov. 24. 22:58
 144/145 anonim ***** válasza:

“Még a dumámat is lopod. GYK-n használom az oldal kezdete óta.“

El kell keserítselek, ezt nem csak te vagy én használjuk.

nov. 24. 22:59
 145/145 A kérdező kommentje:
Amikor én használtam, te talán még nem is éltél.
nov. 24. 23:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!