Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mikor jön végre a mesterséges...

Mikor jön végre a mesterséges méh?

Figyelt kérdés

Be lett ígérve,hogy jön,sok transz ember életét könnyítené meg.Ráadásul a transzofóboknak is lefagyna az a ronda kárörvendő vigyora.

A fejlődést nem lehet megállítani.

nov. 13. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a műméhet amúgy hogy kell elképzelni? Az egyik végét megrakod, a másik végén meg kipottyan majd a gyerek?
nov. 14. 03:53
 12/16 Hintalow ***** válasza:
83%
Eljön az a pont is, amikor a trollkèrdèsek is kifulladnak 😁
nov. 14. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Én kajak a rovarra gondoltam. Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra.
nov. 14. 09:01
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt az egészet nem értem amúgy.

Szerintem nem létezik ilyen, hogy valaki transz nemű, hogy ő amúgy nő, csak rossz testbe született. Hogy lehet rossz testbe születni?? De ez még azt mondom, hogy oké... De mikor már olvasom, hogy amerikába problémákat okoz, hogy egyesek állatként definiálják magukat és ezekkel úgy is kell bánni. Mikor a szülő bemegy az iskolába, hogy az ő gyereke kutyaként definiálja magát és ezt tartsa tiszteletben??

Ezeket az embereket kezelni kellene. Eléggé szomorú az, hogy el kell fogadni azt, hogy valaki súlyos mentális beteg és nem kap segítséget. Hogy élhet valaki úgy normális életet, ha akár gyerekként kezdeti hülyeségből kitalálja magáról, hogy ő egy őz. Talán amiatt, mert milyen szép állat és hogy milyen jó is lehet neki az erdőben legelészni, semmivel se törődni, néha frászt hozni az autósokra és csak úgy jönni menni... Majd ezt elő adja a szüleinek, hogy ő őz. Majd a szülő elkezdi aláadni a lovat, hogy ő tényleg őz, meg a suliban is közli a tanárokkal, hogy az ő gyereke őz és ezt tartsák tiszteletben. Majd így nő fel. Nem tudom milyen mentális károkat szenvedhet közben, hogy tényleg úgy bánnak vele. Meg hajtogatják egy fiatalnak, hogy persze hogy őz vagy...

Ezeknek is segíteni kellen, nem hülyíteni őket. Olyan sincs, hogy valaki rossz testbe születik. Olyat eltudok képzelni, hogy valaki azt látja, hogy mennyivel jobb a másik nemnek és bárcsak az lett volna ő is, erre még valami mentális betegség és kész is a transznemű.

nov. 14. 12:04
 15/16 anonim válasza:
87%

Másfél éve öt éven belülre ígérték.

[link]

nov. 15. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tartott egy percig mire rájöttem hogy a méheknek 🐝 mi köze van a transzokhoz és az elfogadáshoz.
nov. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!