A mai kongresszusi meghallgatás új fejleményeket hozhat UAP ügyben?
Sajnos a szemtanúk azt hiszem nem mondhatnak el mindent csakis egy zárt teremben, ezért nem tudom mennyi értelme van ezeknek a meghallgatásoknak, ha az információ java amúgy is titkos marad.
Szerintetek ki fog ma valami derülni?
20
Tudom, hogy ennek szurkolsz, látszik a megnyilvánulásaidban, de ez nem teljesen igaz.
Az, hogy én minek szurkolok, az égvilágon semmit nem számít a tudományban.
Ebből is látszik, hogy mennyi közöd van a tudományhoz.
22
De mégis látszik, kiteszed ide. Ha annyira tárgyilagos lennél a témát illetően, nem ugrándoznál itt így, hallgatnál, figyelnél, tanulnál, kíváncsi lennél. De nem vagy az, te sima mezei tudományfanatikus vagy. Nem tudós.
Kíváncsi lennék?
Minek? Amikor borítékolva volt az eredmény? Te tényleg ennyire hülyének hiszed itt az embereket?
Csak azt nem értem, miért nem az ezotériára tetted ezt? Élvezed, ha leégsz?
Ez jó, a kérdés eleve elfogultságból (szurkolói alapon) született szerintem, sőt tolakodott be a tudomány szekcióba.
Nekem például nem a földönkívüliek ellen van kifogásom, nem vagyok rasszista alapvetően.
Egyfajta hibás gondolkodással van a probléma szerintem, melynek elszenvedői előszeretettel néznek hülyének másokat. Felhoznak érvként mindenféle általuk már lejáratott közhelyet, hogy ők a nyitottak, haladó gondolkodásúak, "dolgok mögé látók" (itt az utóbbi már sejtet egy kis paranoiát).
Míg az egészségesen gondolkodó többség gyakran látja is a processzorhibát ezekben a gondolatmenetekben, de a szenvedő alanynak nagyon nehéz elmagyarázni, hogy neki például kognitív torzításai vannak, ő ezt nem nagyon érti.
25
Te most kikről beszélsz? A pentagon ügynökökről, a haditengerészet pilótáiról akik szemtanúi vallomást tettek a Kongresszusban?
A tények eddig: számtalan volt magas funkcióban dolgozó beosztott tiszt, ügynök, pilóta stb tett vallomást a Kongresszus előtt, és 2000-3000 G nyomást kiváltó gyorsasággal gyorsuló víz alatti (USO) és légi (UAP) technológiai eszközökről beszélnek amelyek interakcióban lépnek a tengeralattjárókkal, repülőgépekkel stb, tehát intelligencia áll a vezérlésük mögött. Nem minden esetben van információjuk arról, hogy ezeket egy nem-emberi biológiai intelligencia vezérli, esetleg mesterséges intelligencia, vagy maga az egész eszköz biológiai. Nem tudják. De lehet a Földön senki sem tudja egész pontosan ezt. De a tény az, hogy ezek az eszközök nagyon jól dokumentálva vannak a hadsereg, haditengerészet, légierő stb által és éles közeli felvételek is a birtokukban vannak. A tanuvallomások alapján.
Nem látom minek folytán kezdene több tucat ilyen beosztású és rangú személy hirtelen egy időben szinkronban hülyeségeket beszélni. Az sokkal nagyobb összeesküvés lenne mint maga a téma.
Na jó, kérdező.
Ebből az ügyből ennyit lehetett kifacsarni, ez is kb. egy nagy semmi, és most már vége.
Talán mostantól már ne passzírozd tovább a semmit. EZ nem az a hely.
Köszönjük.
27
Mi egy nagy semmi egész pontosan?
Mit szeretnél?
26.
A videó komolytalannak látszik, bár csak 1 percig bírtam nézni. Régóta vannak hírek pilóták által tapasztalt furcsa fényjelenségekről is például, ami intelligens mozgásnak tűnik állítólag, de megfelelő bizonyítékok hiányában egyelőre atmoszferikus optikai jelenségekre tippelnek a szakértők, vagy pszichológia, amit a pilóták stresszes, kialvatlan állapota is generálhat. Erre jössz te, hogy egyszerre többen látták, akkor az esetleg első pont léphet életbe. Olyanok, hogy meteorit, vagy titkos katonai kísérletek is szerepelnek a palettán, mint lehetőség.
Szerintem bizonyára van fizikai magyarázat, sőt kell lennie, legfeljebb nem sikerült még megfogni.
Egyelőre abból kell kiindulni, hogy soha az életben, senki nem látott vagy bizonyított földönkívüli, illetve természetfeletti jelenségeket, viszont számtalan ilyen fikció már cáfolva lett, ismerünk bolond embereket is, akik terjesztenek ilyeneket, úgyhogy egyelőre semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!