Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A mai kongresszusi meghallgatá...

A mai kongresszusi meghallgatás új fejleményeket hozhat UAP ügyben?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a szemtanúk azt hiszem nem mondhatnak el mindent csakis egy zárt teremben, ezért nem tudom mennyi értelme van ezeknek a meghallgatásoknak, ha az információ java amúgy is titkos marad.

Szerintetek ki fog ma valami derülni?

nov. 13. 15:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%

UAP kérdésekhez van egy külön kategória.

KÉRLEK, oda tedd ezeket a kérdéseket. Nem tudományos téma.

Köszönöm.

nov. 13. 15:32
 2/29 A kérdező kommentje:

1

Az UAP hogy ne lenne tudományos téma?

Akkor mi az UAP? Ha le tudod úgy írni, hogy ne legyen tudományos vonatkozása akkor átrakatom

nov. 13. 15:40
 3/29 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, mit szórakozol.

Tudományos téma akkor lesz, ha előkerül bizonyíték. UTÁNA lesz az, nem előtte.

Amíg csak egy tájékoztató lesz, amin TALÁN előfordulhat, hogy felmerül valami, amivel egyáltalán foglalkozni érdemes... szóval ez idáig egy nagy kövér nulla.

LÉGY SZÍVES, NE nyaggass ilyenekkel minket itt!

NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!

nov. 13. 15:43
 4/29 A kérdező kommentje:

3

Te vagy a szóvívője…kinek is?

Mert a többes szám azért ott van.

Szerinted csak a tárgyi bizonyíték a bizonyíték? Ügyvédnek ne menj!

nov. 13. 15:54
 5/29 anonim ***** válasza:
77%

[link]

A NASA-hoz tartoznak. Ezek szerint tudományos dologról van szó.

nov. 13. 16:01
 6/29 A kérdező kommentje:

5

Persze, mindenhol kutatják már a dolgot, kivéve a Gyik-ot.

nov. 13. 16:07
 7/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
70%

Ilyen alapon GyK-n már létező "UFO észlelések" szekciót át kellene helyezni a Tudományba.

De amíg nincs áthelyezve, addig a kérdésed logikailag odatartozna.

Legfeljebb neked kérni kellene, hogy az egész szekciót helyezzék át, mert a NASA-linkben te bizonyítékot vélsz látni arra, hogy ezentúl ez márpedig ide tartozik. Utána vársz türelemmel, míg áthelyezik (nem röhög).

Addig ez az akciód szerintem eléggé tolakodó szagú.

Nem tudnál egy kis türelemmel lenni, úgyis lesz bizonyíték (nem röhög), amivel jót rúghatsz majd a tudományos világba, mert te megmondtad előre.

"Szerintetek ki fog ma valami derülni?"

Szerintem olyan nem derülhet ki, hogy létezik bármi értelmezhető bizonyíték UAP-ügyben, a hívők várakozásainak igazolására.

Már maga a kérdésed is csak egy találgatás, a találgatások ügyében. Így elég komolytalan.

nov. 13. 16:37
 8/29 A kérdező kommentje:

7

A villámot, gömbvillámot is tanulmányozzák. Tehát ha van egy észlelhető és megfigyelhető jelenség akkor azt tanulmányozzák és tanulmányozni is kell.

Ha nincs , csak szóbeszéd van mint amilyen Juci elrablásos sztorija az mehet az ezoba.

De ha már katonai, politikai és titkosszolgálati szinten is közbeszéd tárgya, sőt a jelenség tanulmányozására új szerveket, programokat indítanak a legmagasabb szinteken, azt a Gyik miért rakná az ezóba?

Simán csak megérteni szeretném a mögöttes rációt.

nov. 13. 16:45
 9/29 anonim ***** válasza:
48%

"A villámot, gömbvillámot is tanulmányozzák."

Az egy létező jelenség. Bizonyított.

Amit meg te hirdetsz, ott nem fog semmiféle bizonyíték előkerülni.

nov. 13. 17:12
 10/29 A kérdező kommentje:

9

Még mindig nem én hirdetem hanem országok kormányai, űrhivatalai, titkosszolgálatai stb foglalkoznak vele.

nov. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!