Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A mai kongresszusi meghallgatá...

A mai kongresszusi meghallgatás új fejleményeket hozhat UAP ügyben?

Figyelt kérdés

[link]

Sajnos a szemtanúk azt hiszem nem mondhatnak el mindent csakis egy zárt teremben, ezért nem tudom mennyi értelme van ezeknek a meghallgatásoknak, ha az információ java amúgy is titkos marad.

Szerintetek ki fog ma valami derülni?

nov. 13. 15:01
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Az meg, hogy egyelőre nem értik a jelenséget nem azt jelenti, hogy nincs bizonyíték a jelenségre, hiszen számos alkalommal felvételt készítettek róla, megmérték és repülőgépek üldözőbe is vettek.

Ami láthatatlan vagy nem létező azokkal ezt véleményem szerint nem lehet megtenni.

nov. 13. 17:29
 12/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
57%

Van itt egy kis fordítva ülés a lovon. Ezt a NASA UAP témát nem annyira az égető tudományos igény indikálta, hanem az emberi hülyeségnek való megfelelés.

Főleg a pandémia idején nagyon elszaporodtak a konspirációs elméletek, egyebek mellett UAP-témában is.

Ennek nyomán / nyomására döntöttek arról, hogy valamilyen választ kellene adni az embereknek, amiben van is valami ráció, "szolgálunk és védünk" alapon. Még akkor is, ha én mondjuk az átlag amerikai ostobaságát vetítem rá erre, amiért ilyen szintű felvilágosításra szorulnak most már.

De igazából a közösségi oldalak átka, hogy mindenfelé terjednek ezek a marhaságok.

Úgyhogy a NASA lépett, de én erre nem lennék annyira büszke a konteósok helyében. Az persze nem is ártana, ha sikerülne odapörkölni nekik ezáltal, de én már ismerem annyira ezt az üldözési mániás észjárást, hogy úgyis kiforgatnak mindent a visszájára.

nov. 13. 17:43
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

"A NASA-hoz tartoznak. Ezek szerint tudományos dologról van szó."

A NASA-hoz az idegen életformák KERESÉSE tartozik. Az tudomány.

Amiről viszont a téma szól, az konteósok és fogyatékosok (a kettő sokszor ugyanaz) ömlengése. Az NEM tudomány.

A tudomány akkor tudomány, ha valamire tudományos eszközökkel és módszerekkel keresnek bizonyítékokat, illetve a potenciális bizonyítékokat tudományos eszközökkel és módszerekkel vizsgálják. A NASA ezt teszi, ahogy az európai SETI is.

Viszont ők még soha nem hoztak nyilvánosságra SEMMI bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy valaha egyetlen UFO is több lett volna valami teljesen hétköznapi dolognál. Tehát amikor emberek erről a témáról beszélnek és egy UFO-ban földönkívülieket képzelődnek, akkor az minden, csak nem tudomány.

nov. 13. 18:37
 14/29 A kérdező kommentje:

“ A tudomány akkor tudomány, ha valamire tudományos eszközökkel és módszerekkel keresnek bizonyítékokat, illetve a potenciális bizonyítékokat tudományos eszközökkel és módszerekkel vizsgálják. A NASA ezt teszi, ahogy az európai SETI is.”

Jelen esetben ez meg is történik.

Nem tudom mi a probléma.

nov. 13. 19:10
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

"ez meg is történik"

Azzal, hogy mi a véleményünk?

Te kit nézel hülyének?

nov. 13. 21:08
 16/29 anonim ***** válasza:
76%

#14 Na és mégis hol történik ilyen? Mert én nem látok semmilyen hivatalos sajtótájékoztatót, semmilyen bemutatott bizonyítékot, illetve sehol egyetlen személy a tudományos körökből nem beszél róla.

Megjegyeznék két dolgot:

1. Hidd el, az UFO bizonyítékokat nem a kongresszusban fogják bemutatni. Annak ahhoz semmi köze. Az nem oda való.

2. Ez nem az első ilyen meghallgatás. Ez a folytatása egy tavaly zajlott meghallgatásnak. Ha ez ennyire nagy dolog lenne, akkor ez már tavaly is ilyen nagy dolog lett volna. De nem volt.

Itt egyáltalán szó sincsen arról, hogy az UFO-k létezését bizonyitanák. Itt konteósokat hallgatnak meg. Nem tudósokat, akik kutatást végeztek, hanem a mentális problémákkal küzdő alkoholistát, aki állítja, hogy egyszer elrabolták őt, meg hasonlók.

nov. 14. 03:56
 17/29 A kérdező kommentje:

16

Nyilván azok a tudósok akik a reverse-engineering program keretében alkalmazva voltak-vannak titoktartási szerződést is kötöttek es egyelőre úgy fest, hogy a programban dolgozó illetve arról tudó volt hadseregi, titkosszolgálati pilótákban, tisztekben, ügynökökben stb nagyon hajlandóság van a whisteblowingra mint ezen projekteken dolgozó tudósokban. De várjuk ki a végét. Az este nagy előrelépés történt az ügyben, egyre több szemtanúra van szükség, hogy teljesen fel tudják tárni ezen titkos programokat.

nov. 14. 13:05
 18/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%

17.

Csak a szokásos. Valakik mintha direkt gerjednének a titkos összeesküvős hátsó szándékos üldözési mániás dolgokra, mindent csak ilyen irányból képesek megközelíteni.

Meg a szokásos, hogy ez a kérdés sem szól semmiről, csak légvárakról.

Idősebbek tudhatják, hogy már ifjúkorban is ilyen hülyeségeket lehetett hallgatni a TV-ben is, vagy olvasni a Rakéta regényújságban is, vagy épp anyám Nők Lapjában.

Én már belefáradtam a folytonos hazudozásba, ha nem is direkt csinálják az illetékesek, csak vannak nekik ilyen problémáik, amitől fikciókra gerjednek, valóság talajától elszállnak.

nov. 14. 13:22
 19/29 A kérdező kommentje:

18

Nem hinném, hogy tisztában vagy a szemtanúk beosztásával. Nem az istállóból szálltak ki.

nov. 14. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
64%

Tehát akkor a végeredmény: NEM derültek ki új eredmények.

Ezt a meglepetést...

nov. 14. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!