Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Távolodnak egymástól a galaxisok?

Távolodnak egymástól a galaxisok?

Figyelt kérdés
Ha tágul a világegyetem, és távolodnak egymástól a galaxisok, hogy lehet, hogy állítólag 3-4 milliárd év múlva összeütközik az Androméda-galaxis a Tejútrendszerünkkel?
2010. okt. 29. 20:32
1 2 3
 21/26 dellfil ***** válasza:

Bocs Nemo kapitány (V.A.). Igazad van. Igazságtalan voltam veletek. Újra átolvastam a válaszokat, jogos.

dellfil

2010. nov. 1. 14:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm Némó Kapitány, hogy kiálltál mellettem. :-D (10-30 08:38-as és 10-30 23:01-es hozzászóló vagyok)

Elfogadnám a bocsánatkérésedet Dellfil, ha lenne... :-P de csak Némótól kértél. Most elmegyek vacsorázni mély önsajnálatba süppedve. Ja, és úúútállak :-D

2010. nov. 3. 17:57
 23/26 dellfil ***** válasza:

Tőled is bocsánatot kérek 17:57-es. :) Nehogy nekem itt "mélydepresszíóba" ess! :D:D

dellfil

2010. nov. 4. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Azért,mert a két nagy galaxys gravitációs vonzása erősebb mint az univerzum tágulása.
2010. nov. 5. 22:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Dellfil!

Azóta teljesen megzuhantam ettől és csak azért nem rúgtak ki a munkahelyemről, mert nem volt semmi oka, hogy kirúgjanak és még jobban is teljesítettem, mint szoktam. Tehát csak egy kicsin múlott.

Szóval megváltoztatta az életemet és most, hogy olvasom, amit írtál, azt hiszem talán még sikerül kimásznom ebből a dekadens életvitelből. Talán...

Ja, és megbocsájtottam. Nem vagyok haragtartó típus. Gondolom azóta nem tudtál aludni.

2010. nov. 13. 18:20
 26/26 dellfil ***** válasza:

Kedves 18:20-as!

Megnyugtattál. Most már aludni fogok, mint egy mormota. :D

dellfil

2010. nov. 14. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!