Mik az ellenérvek arra, hogy valamilyen fejlett földönkívüli faj látogatja a Földet?
Nincs most időm összeszedni a legújabb beszámolókat ezzel kapcsolatban.
De írok majd egy komolyabb választ is a kérdésre.
Engem is érdekel a téma nemzetközi sajtót nézegetem csak.
Legújabb a Pentegon Ufo/Uap részlegének a vezetője kongresszusi meghallgatása.Az ő részlege foglalkozik ezekkel a jelenségekkel.Élőben is kinn volt a neten meg a fontosabb részek is kivágva.Azt mondta a hadsereg vezetője már évtizedek óta kapcsolatot tartanak fenn bizonyos földönkívüli fajokkal a technikáért cserébe.A legtöbb Ufo jelenség Usa titkos űrhajó és repülőgép próbarepülése amit sokszor levideóznak.Ilyen netes csatornákon sok ilyen videó van.Sok szervezet viszont a téma lejáratásában érdekelt hogy megossza az embereket ne okozzon nekik egyszerre sokkot a felismerés.
Az Usa kongresszusi meghallgatás után pár nappal a Vatikán is kongresszust hívott össze szintén kinn vannak a nyilvános videók a neten.Témája ideje felkészíteni a híveket az Ufo jelenségek és paranormális erők felismerésére hogy ezek évezredek óta mégis az emberiség részei.Vallási irányelveket is meg kell majd változtatni ezért.
Ja!
Aztán annyira fejlettek, hogy demens , pelenkás elnökük van, aki Kamilla előtt össze csinálja magát a fogadáson, nem talál el a Fehér Ház kertjében a bejáratig, szellemekkel akar kezet fogni.😁
#7 Klasszikus tipikus ezós érvelési hiba. Ők hordanak össze mindenféle eszement hülyeséget és elvárják, hogy bizonyítsuk az ellenkezőjét. Ha nem megy, akkor elkönyvelik, hogy igazuk van.
Egyesek csak így tudnak érvényesülni és egy picurka sikerélményt szerezni ebben a világban.
- Elég mélyrehatóan figyeljük az űrt. Emlékeztek az Oumuamua esetére? Pikpakk kiszúrtuk, hogy közeleg egy valami a Naprendszeren túlról. És még csak azt sem mondhatnánk, hogy valami hatalmas nagy, többszáz km-es objektum volt.
Ha egy ilyet észrevettünk, akkor egy közeledő űrhajót is minden bizonnyal kiböknénk. Tudom, hogy nem ez a legerősebb érv, de ez is érv.
- Manapság nem tudsz fingani egyet anélkül, hogy valaki levideózná. Mindenki kezében ott van az okostelefon, és lássuk be, elég jó minőségű felvételeket lehet már készíteni velük. Érdekes módon az összes ilyen alien űrhajóról készült felvétel olyan, mintha PS1-en renderelték volna... Hol vannak az éles felvételek? Ha hemzsegnek az ufo-k, akkor ne mondja már nekem senki, hogy MINDIG, PONT AKKOR jönnek, amikor egy magasfelbontású kamera sincs a közelben...
- "Hát de az USA légi haderejének vadászpilótája állítja, hogy látta!" - aha, ok. És ő miben képzettebb az űrtechnológiában és fizikában, mint a sarki közértben paradicsomot áruló Julis néni? Ez pszeudo-hitelesség. Fogalma nincs a vadászpilótának az optikáról, a légköri jelenségekről, az űrtechonlógiáról, fizikáról. Ő a vadászgéphez ért, és ennyi. NEM hiteles a szaktudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!