A Mexikóban talált földönkívüli torzszülött maradványok lehetnek tényleg földönkívüliek?
Ha igazi lenne, akkor meg lehetne vizsgálni. De mivel csak szélhámosság, azért nem engedik az állítólagos megtalálói.
Szóval, itt ez a baba, eskü nem én gyártottam, és Ist' bizony földönkívüli. De nem adom oda, hogy DNS mintát vegyetek belőle. Mondjuk valószínűleg nem is tudnátok, mert gipszből van, de mindegy.
Az, hogy létezhet földönkívüli (értelmes) élet, az eléggé valószínű, hisz a világegyetem elég nagy. Az, hogy ide is eljutottak volna, annak valószínűsége igen kicsi, pont azért, mert a világegyetem igen nagy. ;)
Az hogy Mexikóban tényleg "földönkívüli torzszülött maradványokat" találtak eléggé valószerűtlen, még akkor is ha ezt egy mexikói kongresszusi meghallgatáson mutattak be "bizonyítékokat" politikusok(!!!) előtt.
Pláne, hogy az egész mögött egy természettudományos képzésben különösebben nem részesült újságíró:
áll, aki 2015-ben egyszer már lebukott:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!