Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az oltásellenesek mivel...

Az oltásellenesek mivel magyarázzák ezt?

Figyelt kérdés

Az mRNS oltással kapcsolatosan. Ugye pl a vektoros fajta az nem volt új módszer, eddig is használták.

De az mRNS oltást ellenzők arra hivatkoznak, hogy az idegen mRNSes bejut a testedbe és az génmanipuláció, trnaszhumanizmus.

Meghallgatnám, miért?

Mert idegen örökítőanyag-bejutás a sejtbe egy sima, mezei vírusfertőzés alatt is megtörténik...

BÁRMELYIK virusfertőzés folyamata (anno ezt verték belém mikor iskolás voltam)

1 a vírus (áll fehérjeburokból és a benne lévő örökítőanyagból) megtapad a gazdasejten

2 bejuttatja az örökítőanyagát (!!!) - ami lehet DNS és RNS is

3 a sejt így vírusalkotórészeket (fehérje, nukleinsav) kezd el termelni amik összeszerelődnek és újabb sejteket betegítenek meg

4 a sejt elpusztul

Magyarul bármiylen vírusfertőzésnél sima influenzánál vagy rotavírusnál, kanyarónál mumpsznál stb ugyanez lejátszódik.

Akkor?

Plusz, mivel magyarázzák, hogy van egy csomó ember, aki több mRNS oltást kapott és éli életét, minden rendben van vele? Ők miért élték túl. Aki nem, miért nem?

Fejtse ki valaki!

2024. jan. 31. 14:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
85%

"nem értek hozzá, csak annyit tudok, hogy"

Anyám borogass. Egyenesen a Nature-be kellene beküldeni!

2024. jan. 31. 22:02
 12/42 anonim ***** válasza:
2%
#11 A tudomány első lépése az, hogy figyelembe vesszük és nem tagadjuk a tényeket. Utána lehet kitalálni, hogy mi miért van. Jelenleg ez az első lépés sincs meg.
2024. febr. 1. 07:48
 13/42 anonim ***** válasza:
32%

Új hozzászólóként és nem biológia szakértőként főleg a vérrögös kérdés miatt:

A vérrögösödést állítólag az okozza, hogy ezekben az egyénekben antitestek jönnek létre (valahogy), amelyek aztán kötődnek egy immunrendszerben vérrögösödésért felelős anyaghoz (PF4) és így beindul ez a folyamat.

De még vizsgálják mivel lehet gátolni és mitől lesz így.

Mi is az mRNS sorsa?

Úgy találtam, hogy a sejt idővel lebontja az mRNS-t hogy ne bóklászon sok benne, de ez mRNS típustól is függ, szóval kb 1 hét alatt bármelyik oltásé lebomlik elvileg.

Miben tér el oltás esetén?

Az mRNS oltásé rövidebb/kevesebb, mert a csak tüskefehérje "gyártási receptjét" tartalmazza, míg a vírus a teljes leírását, hogy reprodukálódhasson, igaz utóbbi esetben ezek az új vírusok részét képezik.

Kérdés, ez utóbbi miért is jobb?

Mi lesz az oltás által legyártott tüskefehérjék sorsa?

Felvetődhet a fehérjefelhalmozódás kérdése, ami akkor alakul ki elvileg, ha vagy a sejt valami okból az mRNS, vagy a szintetizáló hibája miatt olyat alkot, amit nem lehet lebontani és ez okozhat később is gondot a sejtből kijutva stb.

Kérdés, miért lenne erre nagyobb esély az oltásnál, mint a covid fertőzésnél?

Mi másban tér el az oltás és a vírus?

Az oltás egy dolgot tartalmaz viszont, amit a vírus nem, ez pedig az adjuváns. Így annak hatása is kérdéses lehet.

2024. febr. 1. 10:09
 14/42 sadam87 ***** válasza:
4%

"Az oltás egy dolgot tartalmaz viszont, amit a vírus nem, ez pedig az adjuváns."

Az mRNS oltások nem szoktak adjuvánst tartalmazni.

2024. febr. 1. 21:14
 15/42 anonim ***** válasza:
2%
14# Az oltás nem ragaszkodik a szokáshoz mert tőle független külső akarat hozza létre . Továbbá tartalmaz minden oltás vegyszert tartositot es nem véletlen fagyasszák le mert a bomlás a reakciok beindulnak. Pontosits melyik nem tartalmazna mert a Pfizer 70 tipust jegyzett be amiket legyártott ....
2024. febr. 5. 23:22
 16/42 anonim ***** válasza:
16%
Te mivel magyarazod hogy 30% lakos nem lett beoltva és semmi bajuk nem bánták meg 100% ? Kérdezz meg oltottakat azoknál akad bőven aki megforditaná az időt és olyan is akit megkérdeznél már nem létezik ...
2024. febr. 5. 23:25
 17/42 sadam87 ***** válasza:
87%

Elnézést kell kérnem, úgy látom, amit írtam a 14. válaszban, nem igaz, használnak adjuvánst sok mRNS oltásban is. (Úgy tudtam, ott az adagolással jól lehet szabályozni az immunválasz erősségét.) Például a Pfizer oltásában a lipid burok részecskéi szolgálnak egyben adjuvánsként is.

[link]

[link]

"Továbbá tartalmaz minden oltás vegyszert tartositot es nem véletlen fagyasszák le mert a bomlás a reakciok beindulnak."

Mondjuk senki nem írta, hogy ne tartalmazna vegyszert. (De örülnék, ha mondanál bármit, ami nem tartalmaz vegyszert...) Hivatkoznék arra, hogy mennyire szélmalom az érvelésed, de amennyire hadilábon állsz a magyar nyelvvel, ez övön aluli volna...

"Te mivel magyarazod hogy 30% lakos nem lett beoltva és semmi bajuk nem bánták meg 100% ? "

Tényleg semmi bajuk nem lett, persze ha eltekintünk azoktól, akik meghaltak, vagy súlyos betegségen estek át, esetleges maradandó károsodásokkal. Látom a hazugságok legalább jól mennek...

"Kérdezz meg oltottakat azoknál akad bőven aki megforditaná az időt és olyan is akit megkérdeznél már nem létezik ..."

Igen, tényleg tudunk olyanról, aki az oltás miatt halt meg. Talán millióból egyet, de lehet, hogy ezzel már sokat mondtam. Szemben a COVID-al, amiben elég sokan haltak meg (és kimutathatóan nagyobb arányban az oltatlanok).

2024. febr. 6. 07:37
 18/42 anonim ***** válasza:
41%
Sadam87, semmi gond, nem vagyok szakértő, én azért mertem csak odaírni, mert utánanéztem, kezdetben én is úgy hittem, hogy ahhoz nem kell, de ..
2024. febr. 6. 08:32
 19/42 anonim ***** válasza:
73%

"30% lakos nem lett beoltva és semmi bajuk nem bánták meg"

Csollány családját kellene megkérdezni...

2024. febr. 6. 10:21
 20/42 anonim ***** válasza:
10%
19# Tessék kérdezzed . Lemaradtál kissé amellett mert csak oltottak edzhettek versenyezhettek és külföldre csak azok mehettek ki , ennek a feltétele a 2 injekció ... Legyél büszke a baromsagodra nyajimmunitást biztonsagot nyujtó 70%ba vagy , ahogy többször oltott Karsai D aki most élőhallott az injekciókurától ..
2024. febr. 6. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!