Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A pandémia alatt választott...

A pandémia alatt választott megoldások több kárt csináltak mint hasznot (profittól eltekintve most)?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 16. 09:44
1 2 3 4
 31/33 sadam87 ***** válasza:
77%

Idézném magamat:

"Ismételgetheted ezt a hazugságot, attól még nem lesz igaz."

2023. dec. 16. 15:39
 32/33 anonim ***** válasza:
71%

14 (13:54)

„#13 Érdekes, engem soha nem keresett meg az mtv, a retekklub, de még a telex vagy az origo sem, hogy fejtsem ki a véleményemet.”

Hát persze, hogy nem, mert senki sem kíváncsi a véleményedre, mivel nálad még egy madárijesztő is értelmesebb.

27 (15:24)

„#26 Már válaszoltam, hogy mivel a covid nem okoz semmilyen maradandó károsodást, nincs értelmük a kérdéseidnek.”

Aztán ezt te honnan tudod? Mi vagy te, valami vírusszakértő? Nem, nem vagy vírusszakértő, csak egy eszetlen idióta.

30 (15:36)

„#29 A covidnak is nagyon ritkán vannak szövődményei, és semmivel sem veszélyesebbek, mint más nátháknak.”

Na, ha nem veszélyesebb, mint a nátha, akkor ezt rajtad kellene letesztelni. Be kellene téged oltani Covid vírussal, aztán meglátjuk mekkora arcod lesz utána.

2023. dec. 16. 19:22
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint a legnagyobb kárt mert pont Ázsiába kellett volna utaznom...
2023. dec. 20. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!