A pandémia alatt választott megoldások több kárt csináltak mint hasznot (profittól eltekintve most)?
Persze: most jön az, hogy mindenki összeesküdött: a világon (majdnem) az összes tudós, laboráns, a hatalom emberei, stb. stb.
Mindenki, csak az a néhány szélhámos áltudós nem, akinek te hiszel.
7 milliárd ember összeesküdött ellened.
De majd TE, a kisember, nulla ismerettel - majd jól átlátsz rajtuk.
Hülye.
Nincs olyan, hogy "megszólalhatnak".
Te is megszólalhatsz, meg a többi hülye is. Amerikában is mindenki megszólalhat, és ott még szabadság is van, sokkal kevesebb a korlátozás, ezért aztán ott pusztít a legjobban a vírus.
De van még egy lehetőség: fizetett provokátorok is léteznek, akiknek az a feladata, hogy a forgalmat fenntartsák. Bármi áron. Még úgy is, hogy mindenki hülyének nézi őket.
#13 Érdekes, engem soha nem keresett meg az mtv, a retekklub, de még a telex vagy az origo sem, hogy fejtsem ki a véleményemet.
Amit Amerikáról írsz, az színtiszta hazugság. Egyrészt államról államra változott a covidiktatúra módja és mértéke, másrészt nem ott pusztított legjobban a vírus.
Amit a fizetett provokátorokról írsz, abban hiszek neked, hiszen te magad is valószínűleg az vagy, tehát jobban kell tudnod nálam.
"#7 Semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy a covid okozott volna ilyeneket. [szaglásvesztést, agyi károsodást]"
Igazán? Magyarázd már meg, hogy képzeled ezt? Jön egy új járvány, és ettől teljesen függetlenül egy csomó embernek elmegy a szaglása? Vagy mégis mi zajlik a kobakodban, amikor ilyeneket leírsz??? (Arról most ne is beszéljünk, hogy tök egyértelműen látszik a statisztikából, mennyien többen haltak meg a járvány alatt, mint előtte vagy utána. Még mielőtt a kórházi protokollokkal jönnél: az első hullám alatt is kb. ugyanazok a protokollok voltak, mint később (talán még szigorúbbak is), Magyarországon (ahol az első hullám köztudottan enyhe volt) valahogy mégsem ugrott meg akkor a halálozás. Persze nyilvánvaló, hogy teljesen hidegen hagy a valóság, csak gondoltam ez a pár tény szerepeljen már itt.)
"Érdekes, engem soha nem keresett meg az mtv, a retekklub, de még a telex vagy az origo sem, hogy fejtsem ki a véleményemet."
Szerintem annyira nem meglepő. Ha tömény hülyeséget, vagy szemenszedett hazugságokat szeretnének közölni, azt maguktól is ki tudnák találni, kár volna téged megkérdezni róla.
#15 "Jön egy új járvány, és ettől teljesen függetlenül egy csomó embernek elmegy a szaglása?"
A szaglás elvesztése a betegség egyik tünete volt, de ez nem volt maradandó.
Igen, minden "hullám" alatt ugyanaz a protokoll volt, és mindegyik alatt nagyon sok embert öltek meg vele.
"Ha tömény hülyeséget, vagy szemenszedett hazugságokat szeretnének közölni, azt maguktól is ki tudnák találni, kár volna téged megkérdezni róla."
Szóval ami ellentmond annak, amivel a média mosta az agyadat, az hülyeség, és aki hülyeséget mond, az nem kerülhet be a médiába. Nem tautológia ez egy picit? :D
"Igen, minden "hullám" alatt ugyanaz a protokoll volt, és mindegyik alatt nagyon sok embert öltek meg vele"
Látom nem sikerült felfogni, amit írtam. Így mondjuk nehéz lesz...
"Szóval ami ellentmond annak, amivel a média mosta az agyadat, az hülyeség, és aki hülyeséget mond, az nem kerülhet be a médiába. Nem tautológia ez egy picit? :D"
Nem, mivel én valamelyest értek a témához, nem elsősorban a médiából tájékozódtam. Az, hogy te (látványosan zéró tudással a témában) miért is gondolod, hogy okosabb vagy mindenkinél, szerintem jóval érdekesebb kérdés...
"A szaglás elvesztése a betegség egyik tünete volt, de ez nem volt maradandó."
Na, erre azért kíváncsi lennék, hogy mit fogsz mondani.
Tehát - hogyan lehetséges az, hogy:
- ilyet még soha nem jegyeztek fel a történelemben? Csak amióta a Covid van.
- ez a tünet SOHA nem jelentkezik olyankor, amikor nincsen Covid. Mindig csak ezzel együtt fordulhat elő.
Várom a magyarázatodat.
Amúgy még egyszer: "a betegség egyik tünete volt, de ez nem volt maradandó."
Hát tudod... 6...15 hónap kellett ahhoz, hogy ismét helyrejöjjön a szaglás.
Ez úgy történt, hogy a szervezet szépen újraépítette a szaglóhámot, amit a vírus tönkretett.
Méghozzá úgy tette tönkre, hogy elpusztította azokat a tartósejteket, amelyek a szaglósejteket rögzítették.
Tudod, az orvosok sem aludtak közben, hanem kutattak.
Ezen kívül a "long Covid" valóban nem túl jó kifejezés, mivel ilyenkor is pár héten belül a szervezet legyűrte a vírust.
Csak utána a helyreállítás... hát az kicsit hosszabb idő.
Olyan is létezik, hogy nem tudja újraépíteni. Akkor végleges.
Várom a válaszod a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!