Az igaz, hogy a kémikusok általában nagyon jó szakácsok is?
Figyelt kérdés
Tehát valaki minél jobb kémiából, annál jobban tud főzni?2023. nov. 14. 17:26
1/6 Zcom09 válasza:
Tapasztalatból mondhatom hogy nem.
3/6 anonim válasza:
Azért egy vegyésznek illene beleadnia a szakmai ismereteit a konyhai műveletekbe - tehát ha egy vegyész szeret (akar, kell neki) főzni, akkor sokkal könnyebben megbirkózik a konyhatechnológiai részletkérdésekkel.
:)
Általánosságban véve előnyösen hat az egyik tudáshalmaza a másikkal együtt. Vannak ellenpéldák is, hisz egy bankár, politikus, jogász, vagy egy vallatótiszt tudása kifejezetten hátrányosan hat a konyhában!
4/6 anonim válasza:
Bár vegyészmérnök vagyok nem kémikus, de egy rántottát nem tudok megcsinálni.
5/6 anonim válasza:
#4 (18:12) - valószínűleg azért, mert mindig túlfizetnek!
6/6 anonim válasza:
Én vagyok ezek szerint a kivétel.. Kutató vegyész vagyok, jól főzök, és szeretek is főzni. Sütni is szoktam, abban is jó vagyok.
A #3 válasz maximálisan igaz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!