Mi az az 5g meg 4g meg 3g a keszulekeknek (pl telefon?) frekvencia? amplitudo?
Ez tipikusan annak az esete amikor mindenki mindent jobban tud és jön a lepontozás ha nem az ő szájuk íze szerint válaszolsz.
Örülhetnénk, hogy valakit esetleg érdekelne hogyan működik az a lapos izé amin a kép van és amin a facebookot böngészi.
11-es
Várom, hogy miben írtam hülyeséget, hallgatlak. Nem vagyok semmiféle csoportnak a tagja, nem tudom miért vagy meglepve, hogy lepontoznak, ha seggfejként viselkedsz, ráadásul az utóbbi 2 válaszod konkrétan semmit nem ad hozzá a kérdéshez.
Bocs az offért
#14 (15:55) - ám legyen:
"Nem mélyen bele menve:
Ezek generáriókat jelölnek a mobilok kommunikációjában, lényegében protokoll és technológiai halmazok, amiket támogat a telefon, ezeket használva tud telefonálni, netezni, ilyesmit."
- Tartalmatlan púder. A 2G-t leszámítva nem telefonálásra vannak optimalizálva, hanem általános hálózati adatkommunikációra.
"A 2G ezek közül a legrégebbi, itt vezették be először a digitális csatlakozást, ami a korhoz képest egész jó internetsebességet ért el. Azt hirtelen nem tudom, hogy a telefonálás analóg volt-e még itt. Úgy tudom egyébként, hogy fokozatosan szüntetik meg, de pár éve még országos lefedettség volt."
- A 2G az első igazán használható digitális világszabvány volt, melyet úgy méreteztek, hogy mindenkinek jusson olcsó mobiltelefon a Földön. A sávszélességet és az időmultiplexelést a DIGITÁLIS telefonálás igényeihez méretezték, melyhez már éppen meglettek a szabványhoz nélkülözhetetlen adatkompressziót kezelő processzorok - hisz értelemszerűen DIGITÁLIS rendszerről van szó. A telefonálás volt a fő cél, hisz a hálózat neve GSM, mint "Global System for Mobile Communications"
"A 3G már teljesen digitális, ennek országos a lededettsége, legtöbb helyen elérhető, az egész digitális, de külön kezeli a hívást a nettől"
- Miért? Az előző kettő mitől nem full digitális? Tiszta értelmetlen púder! Jóval előtte már belinkeltem a lényegi összehasonlítást, de a faxoknak csak lepontozásra tellett:
"4G Itt egybe vonták a netet a hívással, nem külön technikai megoldás, ehhez prioritizálják a hívást. Itt már egész jó internet sebességek vannak, viszonylag új egyébként"
- Értelmetlen púder, indoklást lásd a fentebbi linken.
"5G nagyon nagy internet sebességek, még fejlesztik és nincs nagy lefedettség, eléggé új, technológiai áttörést várnak tőle."
- Ha már generációnyival fejlettebb, akkor gondolom logikus, hogy 1-2 nagyság-rendel gyorsabb is, meg illeszkedik az új áramkörtechnikai lehetőségekhez - de hol van valami konkrétum? Na, látod? - az előtted írt válaszom linkjén található összehasonlításban!
Ennyit a lepontozott, de a kérdéses rendszereket lényegileg összehasonlító és számszerű adatokra mutató válaszról - és az utána lepottyantott de mégis felpontozott púderes bullshitről!
:-/
15
Na most akkor tudsz beszelni reszletesebben a kerdesrol, ervelni, de amikor kerdezem akkor google a baratom mi? be vagy sertodve mert jogosan ahogy mondta az illeto egy salakanyag van az agyadban es be vagy sertodve mert pofatlan voltal es leszavaztak.
De nem neked van igazad, most mar konspiralnak ellened az emberek meg mindig neked van igazad csipet-csapatka megbeszeli hogy leszavazzanak teged biztos. Nem lehet teged komolyan venni mar az elso kommentedtol.
Azt hittem, hogy a felhasznaloi ennek a kategorianak azert vannak hogy elmagyarazzanak tarsalogjanak tudomanyos dolgokrol es kerdesekre valaszoljanak ertelmesen lenyegretoroen. Nekd hol lenyegretoro az hogy "google a baratod" ??? Masik meg "wikipedia etc". Ne haragudj, de akkorat csapsz a lo seggere hogy menekul toled. Es felhuzod az orrod. rohej
Kérdező - ezt inkább a pszichomókusoddal beszéld meg - mert amit itt nyomatsz az csakis téged téged minősít előnytelen módon.
Én már hozzászoktam, hogy itt-ott felbukkannak problémás alakok a gyakorin, így nem igazán érdekelnek az efféle méltatlankodások.
15
4G-nél már a hívás is a csomagkapcsolt hálózaton ment, 3G-nél mág áramkörkapcsolton. Az 1G pedig analog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!