Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az az 5g meg 4g meg 3g a...

Mi az az 5g meg 4g meg 3g a keszulekeknek (pl telefon?) frekvencia? amplitudo?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 10:19
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Es hogy mukodnek?
2023. nov. 2. 10:19
 2/20 anonim ***** válasza:
54%

Rádiókommunikációs szabványok nevei.

P.S.

A Google a barátod.

2023. nov. 2. 10:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezen az elven akkor senki ne kommunikaljon, hanem google. Oke, kosz a valaszt, minek a gyakori valoban, minek tanitani, valoban.
2023. nov. 2. 10:26
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

Nagy tévedésben élsz kérdező ha azt hiszed, hogy a gyakorikérdéseket triviális és/vagy egyenesen kereshető információk beszerzésére találták ki!

Miért írjanak mások a szabadidejük feláldozásával kisregényeket olyasmikről, melyekről wikipédia-cikkek és szakoldalak sokasága értekezik? - ráadásul olyan lusta ismeretleneknek, akik a minimális fáradságot sem veszik az önerős tájékozódásra!

"Es hogy mukodnek?" - hát az egy egyetemi tankönyv terjedelmében van leírva olyanok számára, akik már rendelkeznek rádiótechnikai alapismeretekkel. Mellesleg nem titkos és on-line elérhető információról beszélünk, de előképzettség nélkül tényleg nem lehet rendesen megérteni a modern rádiótechnika működését.

Az a (jelenleg) 8 lepontozó barbár meg inkább írogasson válaszokat, ne a más által írt útba igazítást becsmérelje!

:-/

2023. nov. 2. 10:52
 5/20 anonim ***** válasza:
31%

Néhány hasznos link bevezetőnek:

[link]

[link]

[link]

etc

2023. nov. 2. 10:58
 6/20 anonim válasza:
60%

Én egy leszavazó vagyok.

És azért, mert korrekt amit a kérdező mond. Minek ez az oldal, minek ez a kategória, ha azon az ideológián élnénk, hogy "google".

Sajnos mást nem tudok írni, mert ez az egy racionális elv, amivel teljesen egyetértek. Ha nem tudod elmagyarázni, akkor ne csak azt írd, hogy "google" meg "google translate" és "etc" ahogy a másik írta (vagy te).

2023. nov. 2. 11:10
 7/20 anonim ***** válasza:
36%
#6 (11:10) - a kérdező "korrekt" kérdését 100%-ig korrektül megválaszolta a 2-es (10:22) válasz, mert az teljesen megfelel úgy a feltett kérdés színvonalának, mint a kérdező feltételezhető értelmi szintjének!
2023. nov. 2. 11:20
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem mélyen bele menve:

Ezek generáriókat jelölnek a mobilok kommunikációjában, lényegében protokoll és technológiai halmazok, amiket támogat a telefon, ezeket használva tud telefonálni, netezni, ilyesmit.

A 2G ezek közül a legrégebbi, itt vezették be először a digitális csatlakozást, ami a korhoz képest egész jó internetsebességet ért el. Azt hirtelen nem tudom, hogy a telefonálás analóg volt-e még itt. Úgy tudom egyébként, hogy fokozatosan szüntetik meg, de pár éve még országos lefedettség volt.

A 3G már teljesen digitális, ennek országos a lededettsége, legtöbb helyen elérhető, az egész digitális, de külön kezeli a hívást a nettől

4G

Itt egybe vonták a netet a hívással, nem külön technikai megoldás, ehhez prioritizálják a hívást. Itt már egész jó internet sebességek vannak, viszonylag új egyébként

5G nagyon nagy internet sebességek, még fejlesztik és nincs nagy lefedettség, eléggé új, technológiai áttörést várnak tőle.

2023. nov. 2. 11:28
 9/20 anonim ***** válasza:
15%

"A 2G ezek közül a legrégebbi, itt vezették be először a digitális csatlakozást, ami a korhoz képest egész jó internetsebességet ért el. Azt hirtelen nem tudom, hogy a telefonálás analóg volt-e még itt."

- idáig olvastam... XD

Most valószínűleg itt az megy, hogy unatkozó pubik csoportban nekiálltak gyakorizni, és a komoly műveltségű emberek által adott válaszokat csoportosan lepontozzák, mert úgyis csak a banalitások szintjén képesek értelmezni a dolgokat. Ez egy klasszikus gyilkos topik, melyet kollégiumi unatkozó xxxxxx nyitottak csak úgy - másokat baxtatni.

2023. nov. 2. 11:37
 10/20 A kérdező kommentje:

8

koszonom szepen. Csak egy kicsit akartam tudni roluk, a tobbi meg nemtom mit bohockodnak itt google-el. Menjek ok googleozni ha akarnak ennyire meg wikipedia ami aztan olyan hiteles mint amikor torlom a.. na mindegy

2023. nov. 2. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!