U. Xorter kérdése:
Mit tapasztalnánk, ha a váltóáram hullámhossza Planck-hossz alá csökkenne?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 13:19
1/7 anonim válasza:
Szexuális extázist. Sőt, már akkor is, ha rágondoluk. #frekvencia #Planck #hullámhossz #mostmiértállapélóm
2/7 anonim válasza:
Amúgy ez egy első éves fizika hallgató trollkodása?
3/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Ez sokkal fontosabb kérdés: Mit tapasztalnánk, ha végre U. Xorter befejezné az idiótábbnál idiótább kérdéseit.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez is egy tök jó kérdése, engem is ércdekelne, hogy mi történne ekkor. Bár ehhez nem tudom, milyen generátorokra lenne szükség...
5/7 anonim válasza:
#4 Magaddal beszélgetsz, kartoffel?
6/7 anonim válasza:
Na jó, ez már olyan magának való kérdés.
De lássuk:
azt ugye tudod, hogy csináltak már nanogitárt: [link]
Szépen lehet pengetni is - de GHz-en szól.
Ennek, azon kívül, hogy nem hallod, olyan hátránya is van, hogy rendkívül gyengék az ilyen hullámok.
Na mármost: ez pár mikronos kis jószág.
A Planck-méret nagyságrendű hullámok észlelhetetlenek.
7/7 anonim válasza:
Akkor az gammasugárzás lenne, vagy még durvább és mindenki meghalna sugárbetegségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!