Egy laposföld hívőnek miért nem elég bizonyíték ha telefonon beszél a barátjával aki a Föld másik felén van ahol épp éjszaka van?
Egy egyenes vezetékdarabról beszélek, nem pedig áramkörről.
"Egy egyenes vezetékdarabról beszélek, nem pedig áramkörről."
Annál egyszerűbb lerajzolni.
A 8-as válaszomban leplezem le a nagy titkot:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
:)
Ékes példája vagy a középiskolánál tovább nem jutott tanulónál, aki Biot-Savart-törveny néven megtanulta az áramjárta vezető által keltett mágneses teret, és kimaradt a későbbi oktatásból, ahol megtanítják, hogy bármilyen mozgó töltésre igaz ez.
"Felhoztam egy példát, hogy mi az érv a gömbölyű föld ellen. Te erre nem tudsz válaszolni, csak mellébeszélsz és visszakérdezel. Az, hogy követeled a mértékegységet egy olyan dologhoz, aminél teljesen irreleváns a mértékegység, megintcsak a tudatlanságodra utal."
Én válaszoltam neked, te vagy az aki a példádat nem tudod mérésekkel és azok levezetésével alátámasztani hanem csak úgy oda böfögsz valami sületlenséget "nesze ott a bizonyíték old meg magadnak! Nem megy? Akkor te vagy a hülye!" alapon. Ez pont olyan mintha azt mondanám hogy a tömeggel rendelkező testek vonzák egymást, de az ezt bizonyító képleteket és műveleteket amikből össze állna az egész logikai érv láncolat és egymást igazoló eredmények születnének azokat már nem lennék hajlandó átadni. Ebben az esetben teljesen joggal gondolhatnák rólam hogy csak kitaláltam az egészet még akkor is ha én magam egyébként tudom hogy igazam van. Te most pont ezt csinálod öreg. :)
Várom válaszod.
Várom válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!