A magukat mentalistának mondók valóban úgy verik át a hiszényeket ahogy azt eljátszotta Simon pék a Mentalista sorozatban?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 00:44
1/2 hosszúhajú válasza:
a kamuk képesek rá. de a valódiak nem verik át, ilyenek. mert vannak ilyenek is, csak az ő szerepe karaktere egy kamus médium. van sorozat valódi médiumról is, ő is ilyen kívülről, csak valóban van hozzá tudása is.
2/2 Kólauborkával válasza:
Mindenki aki médiumnak vallja magát egyértelműen csak átveri az embereket. Kivéve persze engem. Én természetes médium vagyok. Jó pénzért akárkinek (aki anyagilag rátermett) drágán jó tanácsot adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!