Minden méh egy ember tulajdonába lévő kaptárba való?
Figyelt kérdés
Úgy értem természetese matematikailag nem minden méh van valakinek a méhészetén belül de ez kb hogyan oszlik meg? Amik nekem az udvarban a fehér herén vannak naphosszat azok vajon vadak vagy valakinek a méhészetébe tartoznak?2023. júl. 1. 18:55
11/17 anonim válasza:
Nem világos, mit kell érteni "árnyaltabb" alatt. Egy méh vagy valakinek a tenyészetéből való, vagy nem. Ha igen, akkor az ő kaptárából jött. Ha nem, akkor vadon él. Lehet hogy így született, lehet hogy elvadult ő vagy a felmenője, ez érdektelen.
12/17 dq válasza:
#7 miért van felpontozva? A háziméh [link] még csak nem is védett, annyi van belőlük, mint a fene Magyarországon.
13/17 anonim válasza:
12 Miért van az hogy az oldalon a felhasználok jelentös része nem tud olvasni?
14/17 A kérdező kommentje:
"Nem világos, mit kell érteni "árnyaltabb" alatt. Egy méh vagy valakinek a tenyészetéből való, vagy nem. Ha igen, akkor az ő kaptárából jött. Ha nem, akkor vadon él. Lehet hogy így született, lehet hogy elvadult ő vagy a felmenője, ez érdektelen."
Árnyaltabb alatt azt értettem hogy nem ez volt a kérdés lényege. Egy abszurdumot mondtál ami természetesen igaz, de nem erre voltam kíváncsi. Persze lehet hogy én nem fogalmaztam jól pedig igyekeztem minden esetre az egyik válaszolónak sikerült megértenie.
Már csak arra vagyok kíváncsi hogy a képek alapján ezek vad méhek e vagy valakinek a méhészetéből származnak.
2023. júl. 2. 23:17
15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem meg az nem esik le, fogalmam sincs min vitatkoztok egymással..
2023. júl. 2. 23:21
16/17 anonim válasza:
15 a képek alapján háziméh, tehát valaki kaptárából származnak.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. júl. 3. 06:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!