Minden méh egy ember tulajdonába lévő kaptárba való?
"Szóval a kérdés az, hogy léteznek-e vadon élő méhek. Igen, abszolút léteznek."
Ezt én is tudom, de ennél egy árnyaltabb kérdést tettem fel, amire viszont nem tudom a választ. De talán megadhatja valaki akinek méhészete van pl és jobban benne van a témában.
Nincs méhészetem, de szerintem függ attól is ,hogy egyáltalán valakinek a közeledben van-e. Elvégre nem járják be a világot minden nap.
Na meg a méh amit látsz az olyan faj-e mint amiket méhészeteknél használnak. Léteznek többnyire magányosan élő méhfajok is, nyilván azok nem igazán tartoznak senkihez. Persze ez nem érvényes ha ismered a különböző méheket.
Minden esetre ha csak látsz egy random méht az jó eséllyel vad. Bár akkor sincs semmi dolgod ha valakihez tartozik, amint végzett nálad s úgy ítéli meg akkor visszamegy a kaptárba. Mindegy milyenek örülj nekik. Cuki-hasznos jószágok :)
azért olyan messzire nem mennek el, max 3 kilométerre
szóval ha nincs 3 kilométeres sugarú körben méhészet, akkor valószínűleg vad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!