Kémia 8. osztály sürgős segítség kellene! Segítesz?
Figyelt kérdés
A tanár feladott egy olyan anygot, amit a tavalyi füzetből kell megkeresni, de azt tavaly nem írtuk le, de meg kell csinálnom, mert ha nem még képes 1-est adni elég szigorú, ha az ő hibája ha nem. Ezek lennének a kérdések:
1. Mi a víz szerkekezeti képlete?
2. Mi a metán szerekezeti képlete?
3. Mi az ammónia szerkezeti képlete?
4.Mi a hidrogén-klorid képlete?
Tudom, hogy ez nem igazán lehet leírni, de talán tudnátok képeket mutatni mivel én nem találtam. Nincs a tanárral különben gondom, csak....... Előre is nagyon köszönöm, nagy segítség lenne :)
2010. okt. 5. 18:06
21/22 A kérdező kommentje:
tényleng elnéztem :D már fáradt vagyok és még ott az angol...
2010. okt. 5. 18:45
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, már megvan. Valóban elnéztem, nehéz napom volt, de ez nem tartozik ide, megyek sziasztok.
+ még 1x KÖSZI
2010. okt. 5. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!