The Sims Hajótörött krónikák, segítség kellene! Segítesz?
Figyelt kérdés
Na amikor meg kell szerezni az ejtőernyőt az megvan de amikor visszamegyek a tutajhoz hiába kattintok a tutaj-ra azt írja ki nincs opció.ÉS MOST?????????Kérlek segítsetek!!!!2011. febr. 16. 22:34
1/6 anonim válasza:
én tegnap játszottam pont akkor vittem végig szóval:
elmész a kutatóintézetbe felveszed a földről a ejtőernyőt majd visszamész oda ahol laksz majd rákattintasz és felteszed nekem hagyta. nem ad ki valami más üzenetet amit megkell csinálni? talán a professzorral is kell valamit.
3/6 A kérdező kommentje:
Na úgy volt hogy ugye leégett a vitorla de amikot felvettem az ejtőernyőt és visszamentem akkor már rajta volta régi vitorla és a kormánylapát nem volt ott.Bocs ha zavaros de csak így tudtam leírni. :S
2011. febr. 17. 14:34
4/6 A kérdező kommentje:
Segíts légyszi nem akarom az egész játékot újravinni.
2011. febr. 17. 14:38
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg bugos a játék. Ezzel már nem tudsz mit csinálni. Én az előbb vittem végig, nekem minden jó volt. Elmentetted? Mert ha nem játszol régóta szerintem ne mentsd el. Ha elmentetted, akkor baj van... Ha jól tudom újrakezdeni nem tudod.
6/6 anonim válasza:
Új profillal tudja csak újrakezdeni, de már eléggé a történet végén van... Nem tudom, mit csinálj, őszinte leszek. Talán várj, lépj ki mentés nélkül, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!