Kémia 8. osztály sürgős segítség kellene! Segítesz?
A tanár feladott egy olyan anygot, amit a tavalyi füzetből kell megkeresni, de azt tavaly nem írtuk le, de meg kell csinálnom, mert ha nem még képes 1-est adni elég szigorú, ha az ő hibája ha nem. Ezek lennének a kérdések:
1. Mi a víz szerkekezeti képlete?
2. Mi a metán szerekezeti képlete?
3. Mi az ammónia szerkezeti képlete?
4.Mi a hidrogén-klorid képlete?
Tudom, hogy ez nem igazán lehet leírni, de talán tudnátok képeket mutatni mivel én nem találtam. Nincs a tanárral különben gondom, csak....... Előre is nagyon köszönöm, nagy segítség lenne :)
Na, szóval: legközelebb figyelj oda az órán. Ezt a tanár elmondta, te vagy hiányoztál, vagy épp fontosabb volt a beszélgetést, aztán most a tanár a hibás...
Víz: O-H-O [link]
Metán: [link]
Ammónia: [link]
Hidrogén-Klorid: H-CL [link]
Szén-Dioxid: O=C=O [link]
Ezek annyira alapok, hogyha ezeket nem mondta volna a tanár, akkor érdekelne mit csináltatok eddig, lévén enélkül értelmetlen az összes többi. Pláne a szerves kémia, mivel szerintem ti most pont azt fogjátok venni...
Amúgy meg: wikipédia a barátnőd, segít ha kéred...
bakkerkulcs akk vegyél fel msnre és lerajzolom neked.. -->
kismajomka@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!