Szerintem ezt ilyen homeofficeosok találják ki, akik embert sem látnak egy élet alatt.
Te valaha basztattál felnőttként valakit a kinézete miatt? Én a lusta, semmirekellő, idiótákat basztatok, ha haladni kell, egyébként meg nem foglalkozom velük…
4
De ez ösztönösen történik a cikk alapján mert így van huzalozva az agyad, hogy a szép emberekkel kedves vagy és érdeklődsz irántuk míg a csúnyákkal minimum érdektelen vagy rosszabb esetben ellenséges.
6
Igen, csak azt nem értem, hogy te ezt miért tudnád jobban.
1. Ki vagy?
2. Mire alapozod?
Én személy szerint a saját tapasztalataimra.
Illetve van reális bele látásom az emberek kapcsolatába és a szépség az egy huszadrangú nem létező dolog.
Soha nem a külseje miatt hívom/nem hívom a barátaimat, én a viselkedése, tulajdonságai miatt tartom a kapcsolatot a jóemberekkel, nem azért mert borotvált és nem pattanásos…. Jézus, ezt le kellett írnom…
9
Azért megnézném milyen külsejű emberek a barátaid. Lehet hirtelen lelepleződnél?
Mondom, ez tudat alatt futó program, a legtöbb emberben nincs annyi önismeret, hogy ezt felismerje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!