Miért nem tudnak keveredni z emberi az állati és a növényi DNS-ek ? Mi gátolja őket meg abban, hogy keveredjenek ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 17:21
1/12 anonim válasza:
Lehet állati gént emberbe tenni, nemrég így gyógyítottak meg egy szívbeteget
2/12 anonim válasza:
Állati gént is sikerült már növényi genomba juttatni, mely utána érvényesült a kifejlődő GMO kategóriás növényben.
3/12 A kérdező kommentje:
Igaz, nem írtam le, de az Annihilation filmre gondoltam. Ott keményebb a DNS kapcsolódás.
2022. dec. 16. 18:22
4/12 anonim válasza:
Az Annihilation film egy rendkívül látványos de teljesen tudománytalan katyvasz. Csak a CGI munkák színvonaláért érdemes megnézni!
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, de ha egy ember közösül mondjuk egy disznóval, akkor miért nem lesznek utódok ?
2022. dec. 16. 18:38
6/12 hollófernyiges válasza:
Túl nagy a genetikai távolság, az embrió fejlődése során a gének által kiadott parancsok nem harmonizálnak. Kb olyan mintha egy busz és egy teherautó összeszerelései utasítását egyszerre használva próbálnál valami működőt összerakni.
7/12 anonim válasza:
Háát, furcsa bárányok születtek már gyanús gazdáktól:D
De nem volt hosszú életük. A gének túlságosan elütnek egymástól és képtelenek rendes utódot létrehozni.
Olyan mintha az építő munkásoknak 2 tervező mondaná a maga elképzeléseit.
Az egyik 2 emeletes épületet akar a másik meg 3 emeleteset. Az egyik azt mondja hogy vasbeton legyen az egész épület mert parkoló ház lesz a másik meg egy családi házat akar téglából. A funkciók és a kivitelezés egyszerűen összeegyeztethetetlen. És akkor ehhez tedd hozzá hogy mindketten csak a tervrajz felét adják oda tehát nem is tudják egyiket sem rendesen befejezni mert vannak hiányzó elemek
8/12 A kérdező kommentje:
A lényeget kitehetem egy közösségi oldalara ? Nem büntetsz meg emiatt ? Már nem tudom.
2022. dec. 16. 19:28
10/12 A kérdező kommentje:
Csak a lényeget, hogy miért nem történik meg, amit a filmben mutatnak.
2022. dec. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!