Félő, hogy az elmúlt világjárvány azt bizonyította az ember mennyire tehetetlen egy esetleges magas halálozási rátájú vírussal szemben, hiszen sem oltásokkal sem más beavatkozással nem lenne megállítható?
A Covid oltásoknak annyi hatásuk volt a terjedésre mint egy pohár víznek. Sokan azon vitatkoznak még mindig, hogy mi is volt a pozitív hatása az oltásoknak mert ez sem egyértelmű még. Nem beszélve a mellélhatásokról. Tény ami tény, nem az oltások állították meg a járványt hanem a természetes nyájimmunitás.
Ha jön egy nagyon veszélyes vírus okozta járvány akkor nagyjából olyan lesz a lefolyása mint a pestis járványnak volt?
20
Tudsz még ilyen példákat hozni?
Rengeteget.
Vajon mi az oka hogy egyetlen ember sem halt meg 1977 ota fekete himloben? Az oltas. ( Leszamitva a 78as esetet, ahol a laborban szabadult el a virus es olt meg egy kutatot)
Az hogy te vitatod az egy dolog. Szíved joga.
Es akkor mit mondasz a poliora? Szamarkohogesre? Baranyhimlore?
25
Ezek tudtommal még léteznek.
"Ezek tudtommal még léteznek."
Persze, ahogy a többi is. Csak épp nem lesz belőlük pandémia, mert az emberek többsége be van oltva.
Szerintem a kanyaróra gondoltál. A rubeola is fertőző, de az omikronnl azért nem olyan sokkal jobban.
És ez az az eset, amikor kezelik! Kezeletlenül 95% a halálozás!
Az égvilágon senki nem vitatja, aki kicsit is ért a témához, hogy az oltások segítségével sikerült kiirtani a fekete himlőt.
Persze hogy a kanyarora gondoltam, nem tudom miert rubeola ugrott be.
Kosz a javitast!
"Az égvilágon senki nem vitatja, aki kicsit is ért a témához, hogy az oltások segítségével sikerült kiirtani a fekete himlőt."
Mivel jelen állás szerint az oltások csupán egyetlen járványt okozó fertőző kórokozót tudtak csodák folytán megállítani a többi 1,000-et nem, így annak is magas az esélye, hogy azt az egyet pont nem az oltások állították meg hanem elhalt magától. Biztosan voltak még ilyen kórokozók a történelem folyamán amelyek csak úgy eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!