Félő, hogy az elmúlt világjárvány azt bizonyította az ember mennyire tehetetlen egy esetleges magas halálozási rátájú vírussal szemben, hiszen sem oltásokkal sem más beavatkozással nem lenne megállítható?
A Covid oltásoknak annyi hatásuk volt a terjedésre mint egy pohár víznek. Sokan azon vitatkoznak még mindig, hogy mi is volt a pozitív hatása az oltásoknak mert ez sem egyértelmű még. Nem beszélve a mellélhatásokról. Tény ami tény, nem az oltások állították meg a járványt hanem a természetes nyájimmunitás.
Ha jön egy nagyon veszélyes vírus okozta járvány akkor nagyjából olyan lesz a lefolyása mint a pestis járványnak volt?
N"em. Egy vírus akkor tud jól terjedni, ha alacsony a halálozási rátája. Ha magas, akkor egyrészt jó eséllyel megöli a fertőzöttet, mielőtt sok embernek át tudná adni. Másrészt az emberek nem kibúvókat keresnek az intézkedések alól, hanem kötelező intézkedések nélkül is bezárkóznak."
De ha igazán pusztító vírus kell, akkor legyen hosszú lappangási ideje és legyen magas halálozási rátája. Elősször jól szétterjed, aztán hirtelen lecsap és kinyír. Mármint nem lecsap, hanem jönnek a tünetek, amik sok esetben meg is ölnek.
Ez így igaz.
De nem tudom, feltűnt-e: gyógyszer AZÓTA SINCS. Az influenzára sem, pedig azt művészet lenne nem kifejleszteni, ha a Covid gyógyszer már megvan.
Ígéretek azok vannak szép számmal!
Csak működő, kapható gyógyszer nincs egy darab se.
Még tart a járvány - de MÁR visszatértek a szokott, 15-20 éves engedélyeztetési módszerhez.
Ja: és olyan új vakcina sincs, ami működne. Rossz az van néhány, de ezekkel nem sokra megyünk.
Valahogy kifutott a lendület, amivel az elején fejlesztettek.
Lehet, hogy a sok kretén vírustagadó, meg oltástagadó vette el a kedvüket.
"De nem tudom, feltűnt-e: gyógyszer AZÓTA SINCS. Az influenzára sem, pedig azt művészet lenne nem kifejleszteni, ha a Covid gyógyszer már megvan."
Ezzel a módszerrel ha mást nem is, azt mindenképp sikerült bebizonyítanod, hogy lövésed nincs, hogy hogyan működnek a vírusok, és hogy milyen nehézségei vannak az ellenük való gyógyszerfejlesztésnek.
(Amúgy tényszerűen még az sem igaz, hogy ne lennének már COVID-19 kezelésére használható szerek. Mint ahogy influenza kezelésre használatos szerek is vannak. Persze a fentebb említett nehézségek miatt ezt nem úgy kell elképzelni, hogy bedobsz egy tablettát, ha COVID-os leszel, és már meg is gyógyultál, sajnos korlátozott a hatékonyságuk, de az egyszerű ténykérdés, hogy léteznek.)
"Ja: és olyan új vakcina sincs, ami működne."
Ez azok után, hogy forrással támasztottam alá, hogy elég hatásos vakcinák vannak a COVID ellen nemes egyszerűséggel hazugság.
A Covid egy újkeletü dolog, nincs még gyógyszere. A hülyeség amióta ember az ember köztünk van, és azóta sincs rá gyógyszer. Erre varrjál gombot!
13
“De nem tudom, feltűnt-e: gyógyszer AZÓTA SINCS. Az influenzára sem, pedig azt művészet lenne nem kifejleszteni, ha a Covid gyógyszer már megvan.
”
Egy másik érdekesség, hogy az Eli Lilly 1996 óta 1200%-al emelte az inzulin árát, 275 dollára, miközben előállítási költsége 10 dollár.
Ezért adták volna el a feltalálók 100 éve a szabadalmat 1 dollárért?
Ennek mondjuk az égvilgon semmi köze nincs a járvány kezeléséhez, sem az oltásokhoz, sem úgy általában a feltett kérdéshez. (Egyébként tény, hogy elég csúnya történet.)
17,18
Én csak a 13-as hozzászólására reagáltam azzal, hogy én is hoztam egy példát arra, hogy a gyógyszeriparral nem minden rózsás.
18
Igen, talán pont az eü az a terület amelyek nem a szabadpiaci törvények kellene irányítsanak.
A rubelola r0ja kb 5szor nagyobb mint vagyis 5szor annyi embert fertoz meg egy fertozott mint a covidnal.
Vajon mi tuntette el a vilagbol a betegseget? Az oltas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!