Mitől lesz az agy késsel vágható, ha az állaga egyébként egy joghurtra hasonlít?
#30 (12:22) Kérdező kérdésében található szókapcsolat:
"állaga egyébként egy joghurtra hasonlít"
Szupermarketekben lehet kapni joghurtot. Egyszer vegyél magadnak - kérdező - egészen finom dolog! :-)
En speciel tegnap ettem(volna)joghurtot. Kiesett a kezembol a pohar. Es csodak csodajara kifolyt a joghurt.
Viszont olyat meg nem tapasztaltam hogy az agy kifolyt volna barmilyen mutet alatt ahol felnyitottak a koponyat..
Az idegsebész szó szerint azt mondta, hogy olyan, mint egy hidegebb fogkrém. És ez így is van. A formáját a dura mater adja, belülről viszont egy kicsivel folyósabb, mint a zselatin, krémesebb. Csak akkor lehet szeletelni, ha lehűtik vagy formalinnal tartósítják.
Egyébként én egy hideg pudingosabb joghurtra gondoltam, aminek félszilárd állapota van, de maradjunk akkor a krémesebb pudignál vagy a fogkrémnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!