Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Evolúciós szempontból melyik...

Evolúciós szempontból melyik embertípus az előnyösebb?

Figyelt kérdés
Az amelyik vakon hisz a tudományban és teljesen elutasítja istent és a teremtést vagy az amelyik hisz a tudományban,de nem utasítja el teremtést de mindig megkérdőjelezi annak valóságtartalmát, de végérvényben nem zárja ki isten létezését

2022. okt. 15. 07:35
1 2
 11/12 Tom Benko ***** válasza:
85%
Nem hiszek vakon a tudományban, de elutasítom a teremtést, stb... Most akkor én melyiket jelöljem?
2022. okt. 16. 16:56
 12/12 anonim válasza:

Tetszik ez a szavazás, egy pillanatra már elgondolkodtam, mekkora idióta vagyok, hogy pótolom itt a T4 hormonomat mesterséges úton a petefészkeim működésben tartásának érdekében, miközben elég lenne 100%-os meggyőződéssel elutasítanom az istenhit minden lehetséges formáját a termékenységhez.

Viccet félretéve, értem a 8-as logikáját, egyes esetekre érvényes is, amit ír, de közvetett – nem közvetlen – összefüggések megállapításával óvatosan bánnék, mert nagyon könnyű csúszós lejtőre ("ha valaki bizonytalan hitkérdésben, akkor tuti, hogy általánosságban véve is hajlamos megkérdőjelezni a status quo-t, és amennyiben így van, azt okvetlenül a magas intelligencia okozza" – megjegyzem, itt érdemes lehet vetni egy pillantást az intelligencia és a gyerekvállalási hajlandóság közötti korrelációra) lépni.

2022. okt. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!