Ha határértékeknél nagy számokról áttérünk végtelenre, akkor van-e értelme bármikor is azt mondani, hogy ez az áttérés "hirtelen"?
Ha érdekelnek, ezek a fogalmak, miért nem nyitsz ki egy vagy több tankönyvet és alapozod meg a tudásodat rendesen? Tudod definicíó, axioma, tétel, bizonyítás, problémák megoldása.
Egyből tiszta lenne, hogy miért értlemetlenek ezek a fajta kérdések.
És mindenki számára hasznosabb és érdekesebb kérdéseket tudnál feltenni.
Rájönnél hogy a kérdéseidnek nincs értelme. Bár feltételézésem szerint, azért csinálod, mert nagyon menőnek hangzik, mindenféle fogalmat összekombinálni és azt hinni, hogy valami nagyon újat találtál ki, amire még senki nem gondolt.
Én is ugyanígy voltam vele 15 évesen, még a kvantum-tudatosság woo-woo vonatra is felültem. Ma már szégyellem, de aztán rájöttem hogy igazából semmit nem értek csak nagyon edgy akartam lenni. De annyi azért volt bennem, hogy nem rohangálok az internetre az agymenéseimmel, mert élőben helyre rakott pár ember aki tudta miről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!