Mit tegyek, ha nem vagyok képes felfogni a fizikát?
Na nem mind1 hogy milyen suliba vagy. Volt első sulimba, semmit nem tanultam fizikából, 5ös voltam. A mostaniba össze vissza kell logikázni meg stb. Most éppen hogy 3as vagyok :(
Azt javaslom, hogy próbálj meg fizikatanárhoz menni, hátha valamit tud magyarázni. Lehet, hogy a tanárod nem magyaráz elég jól ;)
Attól függ, mit szeretnél. Az életben való bolduguláshoz túl sok szükséged nincs a fizikára. Pontosabban napi szinten használod (felkapcsolod a lámpát, megmelegíted a vacsorát, és a gravitáció is hat rád), de ehhez középiskolás fokon sem kell értened hozzá. Olyasmivel ne akarj foglalkozni, amihez kell: orvosi, műszaki területet felejtsd el.
Ha viszont csak arról van szó, hogy a továbbtanulásod végett szükséged van az érettségire, és ezért nem szeretnél megbukni, akkor küzdj meg érte. Nekem is idegen volt az egész téma, de valahogy átszenvedtem magam az évvégéken 2-esekkel vagy 3-asokkal.
09-23 10:42 Nem hiszem, hogy emiatt meg kéne ölnöm magam, a kérdést pedig nem azért tettem fel, hogy idióta és hasznavehetetlen válaszokkal láss el.
A többieknek pedig köszönöm a válaszokat, majd összekapom magam.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!