Hogyhogy a Covid most itt van nyáron is?
Figyelt kérdés
A Covid és az influenza kapcsán egyaránt mondják a tudósok, hogy nyáron nagyon visszaszorulnak. Pl a nagy UV roncsolja őket.
Néhány napja azonban beszélik, hogy ennek és ennek az ismerősnek lesz pozitív a tesztje. Én pl a szüleim munkatársaitól tudom ezt, és az érintettek valóban nincsenek jól.
Ti is tapasztaljátok ezt? Hogyhogy már a nyáron megtörténik ez?
2022. júl. 17. 05:23
11/12 anonim válasza:
illetve jön, megy, utazik, bulizik, újra kiéli magát boldog-boldogtalan. én három éve most repültem először külföldre, és hazatérve szépen el is kaptam.
12/12 anonim válasza:
Az, hogy a Covid nyáron visszaszorul az előző két nyáron sem volt feltétlenül igaz, csak nekünk magyaroknak volt szerencsénk.
Nézd meg az USA járványgörbéjét. Mindkét nyáron felmentek az esetszámok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!