Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az enhydro agate neve...

Mi az enhydro agate neve magyarul?

Figyelt kérdés
És hol tudok ilyen ásványt venni? Régen sok ásványt gyűjtöttem gyerekként, és most láttam egy videót, hogy léteznek kristályok amikben benneragadt a víz többmillió évvel korábbról, és buborék van benne, és mutatták hogy lötyög meg hangja van. Szeretnék venni egy ilyet, lehetőleg nem külföldről rendelgetéssel, viszont ha kristályokra keresek, csak ilyen ezoterikus bullshitet találok. Hol tudnék ilyesmit beszerezni?
2022. ápr. 17. 23:42
 1/5 Z003 ***** válasza:
100%

A magyar neve enhydro achát (az enhydronak nincs, vagy nem találtam magyar megfelelőt). Magyar kereskedelemben nehéz lehet beszerezni, a kereslet hiánya miatt. Legvalószínűbben valamilyen ásványbörzén tudnád beszerezni. Vagy ha körbetelefonálod a nagyobb Budapesti ásvány boltokat hogy tartanak, vagy betudnak-e szerezni.

Persze legegyszerűbb külföldről megrendelni.

2022. ápr. 18. 00:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát a boltok is gondolom külföldről szereznék be, de megpróbálom, hátha van.
2022. ápr. 18. 00:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudsz mondani ásványboltot amin ezoterikus baromság nincsen és nem ékszereket, hanem nyers kristályokat ásványokat árul?
2022. ápr. 18. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Az enhydro (-in a latinban) nagyjából azt jelenti, vizes, belvizes.

Kőbe zárt víz.

2022. ápr. 18. 07:21
 5/5 Cubina ***** válasza:

Az E-bayen 9-10 ezer forintért lehet kapni nagyon szépeket. Néhányban szabadon mozgó vízcsepp is található.

[link]

2022. ápr. 30. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!