Az űrutazás kulcsa lehet, hogy bármilyen anyaggal végre lehet hajtani a magfúziót?
Figyelt kérdés
Ez korlátlan energiát jelentene akár egy rohatt almából is2022. ápr. 13. 22:38
11/13 anonim válasza:
"sztem igenis lehetséges"
Ügy felgöngyölítve! Kérdés zárható!
12/13 anonim válasza:
"Ügy felgöngyölítve! "
Hömbölgetve, felhömbölgetve. Kérem ez szerepeljen a jegyzökönyvben! :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem, kérdezö, elöbb sajátísd el, értsd meg azokat az “elavult modelleket”, majd ha ez megvan te is rátehed a következö építökockát erre a csodálatos építményre. Én 30 éves vagyok és minden megtanult dologgal csak a kérdéseim növekednek - remélem egy kavicsot én is hozzátehetek egyszer.
Szerintem tanulj egy kis alázatot mások fáradtságos munkályának elismerésére is, mert ez a mondat lényegében azt jelenti ami írtál, hogy rajtad kívül mindenki hülye csak te vagy helikopter…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!