Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van amit a Covid nem tud?

Van amit a Covid nem tud?

Figyelt kérdés

[link]

Rendkívül sok oldalú kis dög :D

2022. márc. 14. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Mindent tud. Nálunk a Dark Soulst is kijátszotta hardon, pedig nem is lehet benne szintet választani o.O
2022. márc. 14. 21:32
 2/11 sadam87 ***** válasza:
91%
Szerintem a bérszámfejtés nem nagyon megy neki, de persze még kiderülhet, hogy tévedek.
2022. márc. 14. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Én mióta "kigyógyultam" Covidból azóta megkapom, hogy szolizni járok? Tehát megbarnultam és a fodrászom mondta, hogy milyen világos lett a hajam mióta legutóbb látott. Tehát meg is szőkültem. Azonkívül a járásom is megváltozott, de meg a hangom is. És gyakran leverem a csészét mert ügyetlenebb lettem. Ez csak egy kis "ízelítő" abból amit tett velem. Remélem az IQ szintemet felfele módosította és nem lefele, ezt még le kell teszteltetnem.
2022. márc. 14. 22:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Jók a vélaszok de nem természettudományokba illő, inkább humor vagy ismerkedés kategória. De természetesen nem fogom átrakatni mivel nincs rá időm.
2022. márc. 14. 22:34
 5/11 Z003 ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is inkább az egészség kategóriába tartozik mint ide. A legtöbb dolog amit felsoroltál egyszerűen megmagyarázható azzal a jelenséggel hogy sok mindent nem veszünk észre addig amíg direkt nem keressük.

Az embereknek midig vannak olyan apró panaszi amik felett szinte észrevétlenül elsiklunk. Viszont amint van egy bűnbak és elkezdjük figyelni a "tüneteket" azonnal van jelentősége és hozzákötjük a bűnbakhoz . A dolgok amiket leírtál honnan tudod hogy a közvetlenül a korábbi betegségedhez kapcsolódnak? Lehet hogy az egyre erősödő napsütéstől barnultál, vagy a betegség után visszatért az egészséges bőrszíned. A fodrászod lehet rosszul emlékezett, főleg mivel csak a frissen növő hajat tudná befolyásolni a szervezeted. Mert ami már kinőtt azt nem tudja befolyásolni. De őszülhettél a stressztől is.

Persze lehet hogy tényleg a vírustól van (habár szerintem nem), csak azt akarom mondani, hogy ilyenkor az ember gyakran tulajdonít minden apróságot egy dolognak.

2022. márc. 14. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Covid miatt öregedtem két évet.
2022. márc. 15. 07:24
 7/11 tsirche ***** válasza:
100%
Én gyíkká változtam tőle. De már elmúlt.
2022. márc. 15. 11:57
 8/11 A kérdező kommentje:

7

Nem múlt el!

2022. márc. 15. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
"nem múlt el" ezen jót nevettem :-D
2022. márc. 15. 16:14
 10/11 A kérdező kommentje:

9

;)

2022. márc. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!