Az elméleti fizika egyszerűbb szakterület?
Eleméleteket kell gyártani.
Peter Higgs-nek egy Nobel-díjat ért, 2013-ban az elmélete, miután bizonyították.
Ezt ajánlom figyelmedbe, ha nem érted teljesen kérdezz rá.
"A születésben úgy igazad van hogy ezt imádni kell. Ha megvan egy téma már már mániás szeretete na akkor könnyű lesz és véleményem szerint csak úgy lehet csinálni."
Nem értek veled egyet.
A matematika egy tanulható tudomány, de arra, hogy valaki az összes egyetememi szintű anyagot tudja, és elméleti fizikus legyen, születni kell.
Mint említettem, aki nekem legutóbb matematikát tanított, több 30 éve a pályán van. Több helyen is tanít, még felvetel is készült az internetre. De ő maga mondta nekem, hogy a matematika tudása mindent összevetve közepes. Ami azt jelenti, hogy ő sem ért mindent, vagyis ha jól tippelek, ő sem alkalmas elméleti fizikusnak.
Arra tehát születni kell. Olyan magas intelligencia szint kell hozzá, amivel születik az ember.
Az imádat nem elég. Hiába akar valaki jó énekes lenni, csak magát nevetteti ki, ha elmegy egy tehetségkutatóba rossz hanggal.
Peter Higgs elméleti fizikusnak született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!