Hawking 2014-es vihart kavart cikke 2 oldal szöveg képlet nélkül, az ismeretterjesztő cikkek meg túlságosan a laikusoknak szólnak. Van valahol egy részletesebb szakmai cikk, ami fizikusoknak való mondjuk, de más szakterületről?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 00:11
1/7 anonim válasza:
Ugyanaz a cikk nyilvánvalóan megvan "teli képletekkel" a megfelelő szakfolyóiratban.
Csak t'od Hawking képes a laikusok számára is elmagyarázni a tudományát, ettől nagyszerű.
2/7 A kérdező kommentje:
NEM, a szakfolyóiratban lévő cikk két oldal.
Legyen szíves csak olyan szóljon hozzá, aki ismeri a témát. Előre is köszönöm.
2014. júl. 14. 09:38
3/7 A kérdező kommentje:
És az egy órás előadása, amit tartott a cikkről egy konferencián, az nem elérhető valahol?
2014. júl. 14. 19:55
4/7 anonim válasza:
Ez csak egy néhány soros tanulmány, csupa feltételezéssel, nem támasztják alá számítások. Itt megtalálod egyébként: [link]
5/7 A kérdező kommentje:
tudom, hogy hol találom, szerintem a kérdésből is kiderült, az is, hogy olvastam, és látom, hogy mi van benne, csak szeretném jobban érteni, mert nem vagyok a terület szakértője, fizikus vagyok, csak tök más területen
2014. júl. 19. 20:27
6/7 anonim válasza:
Oké, de mint írtam, én úgy tudom nincsenek hozzá számítások, csak ez jött ki...
7/7 A kérdező kommentje:
ok, hogy nincsnek számítások, de attól még nem értem a szöveget se teljesen, az előadás ami egy óra hosszú volt, az nincs valahol meg?
2014. júl. 20. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!