Ha felfedezem egy növény gyógyhatását, van rá mód hogy levédjem, illetve hasznom legyen belőle?
Természetben talált dolgot nem lehet levédetni.
Ha sikerül megszintetizálnod a hatóanyagot, azt már le tudod védetni, de attól még a növényt ugyanúgy szedheti bárki.
10. Miből gondolod, vagy honnan szeded azt hogy a gyógynövények 90 % nem használ?? Én több problémámra is használtam őket, és sikerrel... Ezt onnan is tudom hogy pontosan le van írva hogyan kell használni, és mire, tehát két különböző helyen (pl: szájüreg, belek) nem fog ugyanúgy hatni egy gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény, arra van más fajta, ami mondjuk kifejezetten a szájüreget érinti jobban hatékonyság szempontjából. Tehát nem használhatom a bélgyulladásra kiválló növényt az arcomba tolva hogy majd segít, aztán chh', nem jó semmire. Le vannak írva mire kell figyelni pontosan.,. Bár azt megkérdezném, ha valóban nem használ a 90 %-a akkor a népi gyógyászat, végig egy nagy hazugság lenne? Nem is jók semmire, akkor honnan jött a gyógyszer? Valami alapján az ember minden kínjára alkalmas gyógyszert, valamilyen növényből, gombából szedték, és szintetizálták.
Továbbá, köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!