Hol vannak a tanulmányok a természetes immnunitásról?
Figyelt kérdés
Most estem át a koronavírus fertőzésen és tudni szeretném meddig lehetek védett, de amíg az oltás általi védettségről úgy 1,000 tanulmány van, a természetes immunitásról semmit nem találni.
Pedig ha belegondol az ember, nem is olyan nehéz azt kutatni, antitest szinteket kellene mérni hosszú távon például heti gyakorisággal. Ezt sima vérvétellel és laborvizsgálattal meg lehetne valósítani.
2022. jan. 29. 09:52
11/41 anonim válasza:
Vannak tanulmányok, csak te vagy lusta rákeresni ezekre. Az immunológia meg nem ilyen egyszerű, ahogy te is elképzeled
12/41 A kérdező kommentje:
11
De ha tudsz ezekről a tanulmányokról, nem lenne könnyebb belinkelned ezeket? Mint itt eljátszani a misztikust?
2022. jan. 29. 20:35
13/41 anonim válasza:
Nincs kedvem más helyett dolgozni köszi. A google scholar oldalat már belinkeltek neked, csak be kell pötyögni angolul a szavakat és kész is
14/41 A kérdező kommentje:
13
De engem lelustázni volt kedved meg energiád, de segíteni arra már nincs. Magaviseletből jeles!
2022. jan. 29. 20:42
15/41 anonim válasza:
Magyarázkodhatsz, attól még lusta vagy :) Nem időm nincs kikeresni, hanem semmi kedvem lusta emberek helyett megcsinálni valamit, amihez nincs kedvük. Mi köze ennek a magaviselethez?
16/41 A kérdező kommentje:
15
De itt a szót fhosni feleslegesen arra van türelmed? Milyen következetes ember :D
2022. jan. 29. 20:52
17/41 anonim válasza:
Mint mondtam, időm is van és türelmem is :) a hisztizés helyett már megkereshetted volna, de neeem, más csinálja meg helyetted mi, az tetszene
18/41 A kérdező kommentje:
17
Mekkora szombat esti troll beszharok :d
2022. jan. 29. 21:59
20/41 anonim válasza:
Én 2021. márciusban voltam beteg. Májusban nézettem ellenanyagot, 1580 AU/ml volt. 50 AU/ml értéktől pozitív. 2021. november végén ismét nézettem, a kártya miatt persze, meg kíváncsiságból is. Még mindig volt 510 AU/ml a véremben. 41 éves vagyok, oltatlan. Egyszer igazoltan átesett. Alap betegségről a visszéren kívül nem tudok. Ezzel ellentétben, egy családtagomnak lett az oltás után magas vérnyomása, barátnőmnek erős migrénnel, másik családtagnak elszállt a vércukra, pajzsmirigy értéke, szintén tavaly mikor kapta az oltásokat. Nem kötöm össze, csak érdekes egybeesések. Mind 30-as, fiatal, nem túlsúlyosak, aktívak, nem törvényszerű, hogy kijöjjenek ilyen betegségek. Kollégámnak pedig 3 Pfizer után 0 ellenanyag. Csak egy vagyok a sok emberből, de ez az én statisztikám. A félelemben tartás, a sok negatív informásció ferdítés, vajon hány embernél indított el mentális gondokat, szorongát, kilátástalanságtól depressziót. Kapkodják sokan a Frontint, mint a tik-takot. Kicsit eltértem a tárgytól. Szerintem adhat hosszabb védettséget a fertőzésen átesés is, de ahhoz senkinek nem fűződik semmi érdeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!