Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az a legkisebb nagyság,...

Mi az a legkisebb nagyság, amit még szabad szemmel látni tudunk?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 20:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Parasztéknál:

"tárgytávolság" = "fókusz"

"Én paraszt vagyok, tanyán lakom,

nincs nőm - de nem fájlalom,

mert szidta sokat az állatokat,

engem és a traktorom..."

2022. jan. 27. 20:56
 22/24 krwkco ***** válasza:

Elég mélyre süllyedtél ezzel a parasztozással.

A 8-as hozzászólásban írtam egy korrekt ellenvéleményt, hogy az appertura nem a szemgolyó, hanem a pupilla.

Hogy jutottál el onnan idáig a vélt igazad védelmében, hogy leparasztozod a kérdezőt?

2022. jan. 27. 21:11
 23/24 anonim ***** válasza:

#22 "krwkco" - úgy jutottam oda, hogy a Wikipédia, stb. világában nem triviális kérdések feltételére lett kitalálva a "gyakorikérdések", hanem olyan témákra melyek megválaszolására csak bizonyos témakörben járatos emberek alkalmasak. Például az aktuális kérdés is ilyen banalitás-kategóriába tartozik. Tehát ez alapján a kérdezőt is lehet minősíteni, nemcsak a válaszokat!

Bocsi ha idegbajosnak tűnök, de ma is durván lepontoztak valamilyen sz@rfaxok olyan kérdéskörben adott (meglehetősen szemléletes és ezért hasznos) válaszra, melyet a nagyérdemű kérdező csak lustaságból tett fel. Egy középsulis nem ért valamit, és máris idetolja az idióta kérdését ahelyett, hogy belenézne egy rendesebb tankönyvbe. Mivel retardált, köszönet helyett még le is pontoz a hasonszőrű haverjaival egyetemben!

2022. jan. 27. 21:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Kiegészítés - tessék itt meg lehet csodálni a színvonalat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..

A válaszaim becsületét az iskolakerülő kretének részéről - 8., 9., 13., 17. - megnézheted.

2022. jan. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!