Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » 2 adag Sinopharm nem fog...

2 adag Sinopharm nem fog megvédeni az Omicrontól?

Figyelt kérdés
Most beszélnek a negyedik oltásról, őszintén szólva a tököm tele van az egésszel. 30 alatt vagyok, van ellenanyagom. Mennyire vagyok védett?

2021. dec. 22. 13:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan.

Egyes oltások egy életre szólnak, mások 10-15 évre, vagy 1 évre. Az influenza fél évre.

Ja, és ez még ráadásul emberenként is változhat.

Van olyan betegség, amire nincs oltás, nem is lehet készíteni, mert a szervezet egyszerűen nem tudja megjegyezni.

Például sok nemi betegség ilyen.

2021. dec. 23. 22:56
 32/36 anonim válasza:
20%

#29:

Mondj már még egy oltást, amiből egy évben kapsz 2-3-mat, mert sokan már a 3.-at is megkapták, és utána nem véd meg!

2021. dec. 24. 02:38
 33/36 anonim ***** válasza:
55%

Kezdjük azzal, hogy egy évben nem kapsz hármat, max. 2-t (az első ebből a szempontból nem számít, az más oltásnál is működhet így).

Pont, mint az influenzánál.

És mit ad isten: az az oltás is csak 70%-ot véd.

Nincs EGYETLEN olyan oltás sem, amelyik 100%-osan védene.

A fél év pedig a legrosszabb esettel számol: mert van, akinél csak eddig hatékony.

Másnál ez lehet 1 vagy 2 év is, ennél az oltásnál.

Nem kell hülyének lenned. Tájékozódj.

2021. dec. 24. 12:28
 34/36 A kérdező kommentje:

32: van olyan oltás is, ahol alapból 3-4et kell kapni, a veszettség elleni azt hiszem pont ilyen.

Fura ez a bizalmatlanság, szerinted a tudósok nem gondoltak bele abba, amit te gyanakvóan kérdezel?

2021. dec. 24. 15:29
 35/36 anonim válasza:
100%
Kaptam három oltást és most kiderült covidos vagyok, valószínűleg omicron, mert érzek szagokat, ízeket. Köhögök és be van dugulva az orrom, ennyi bajom van. Ez is bizonyítja, attól ,hogy be vagy oltva elkaphatod..Nem tudom az oltásnak köszönhető e, de ez egyenlőre (kopp-kopp) enyhe lefolyásúnak tűnik.
2021. dec. 24. 21:11
 36/36 A kérdező kommentje:
Persze hogy elkaphatod, csak az nem mindegy, hogy milyen lesz a lefolyása! Jobbulást!
2021. dec. 24. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!