Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » 2 adag Sinopharm nem fog...

2 adag Sinopharm nem fog megvédeni az Omicrontól?

Figyelt kérdés
Most beszélnek a negyedik oltásról, őszintén szólva a tököm tele van az egésszel. 30 alatt vagyok, van ellenanyagom. Mennyire vagyok védett?

2021. dec. 22. 13:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem vicc ez, de te tudod, a te döntésed, hogy védekezel e a kór ellen, vagy meg sem próbálod, magánügy, ugyan kit érdekel, ha megkrepálsz, vagy megbuggyansz?

Amúgy sem teljesen normális az olyan, aki fittyet hány egy komoly betegségre, de nem kötelező az oltás, ha nem kell, hát legyen kedvedre, felőlem fel is kötheted magad, ugyan ki törődik vele?

2021. dec. 22. 14:26
 12/36 A kérdező kommentje:
11: úgy írsz, mintha oltatlan lennék. Normális vagy?
2021. dec. 22. 14:49
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést, tévedtem, de tényleg nem vicc amit írtam.
2021. dec. 22. 14:51
 14/36 anonim ***** válasza:
63%

"ha elég erős az immunrendszered"

Sokan éppen a túlzott immmunreakcióba haltak bele.

Nézz utána a citokinvihar szónak.

2021. dec. 22. 14:52
 15/36 krwkco ***** válasza:
50%
Kár, hogy ez a téma ide -a természettudományok közé- is átszivárgott. Elég lett volna, ha csak az oltás kategóriát mérgezi.
2021. dec. 22. 15:45
 16/36 anonim ***** válasza:
79%

Egyelőre itt még értelmes emberek is vannak, és a kérdező sem tűnik elborultnak.

Azt a szerencsétlent pedig, akiről látszik, hogy nem százas, simán csak törölni kéne.

Sajnos az oldal filozófiája mást mond.

2021. dec. 22. 15:51
 17/36 Tevenyereggyarto ***** válasza:
70%

Értem amit írsz de szerintem jobb a Tudományban kérdezni. Mármint itt sokkal nagyobb eséllyel kapnak normális válaszokat mint az Egészség kategóriában (már aki tényleg válaszokat szeretne, ugye).

2021. dec. 22. 15:52
 18/36 anonim ***** válasza:
63%

A választóvonal szerintem a kérdezőnél van.

Normális kérdező normális kérdése a tudományokba való. Ott a rossz válaszokat lehet gyomlálni.

Ezotériás beütések meg nem. Ott a kérdést kell kigyomlálni, vagy átültetni a helyére.

2021. dec. 22. 15:55
 19/36 krwkco ***** válasza:
50%

#16 #17 #18

Van itt egyetlen válasz, ami tartalmazza a természettudomány módszertani elemeit? Kisérletekre, statisztikákra vagy elfogadott (pl. az oktatásból származó) tudásra illetve ennek ellenőrizhető forrására való hivatkozás?

Van jele annak, hogy az ellentétes álláspontot képviselők közül valaki megfontolja az elhangzott érveket?

A kérdező így indított:

"Most beszélnek a negyedik oltásról, őszintén szólva a tököm tele van az egészszel."

Valóban normális válaszokat vár?

És ez csak romlani fog, ahogy egyre több kérdés és hozzászólás jelenik majd meg itt ebben a témában.

2021. dec. 22. 16:40
 20/36 krwkco ***** válasza:
46%

Nem kellett sokat várni, itt az újabb kérdés:

"Minden Karácsonyra lesz egy új variáns ami ürügyén majd be lehet tiltani a Karácsonyt?"

A természettudományok rovatban.

2021. dec. 22. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!