Mekkora a kockázat, hogy holnap beoltatom (3. emlékeztető oltás 2 sinopharm után) magam és hétfőn már megyek tesztelni covidosokat?
Hát a harmadik még nem fog védeni ennyi idő alatt.
A két oltás fog védeni, ugye kérdés hogy mennyire.
Nem opció egy gyors antitest teszt, csak hogy tisztában legyél vele hogy hányadán állsz?
Azzal tisztában vagyok, hogy kell idő a 3. után is. Viszont sokat fogok innentől tesztelni, mert belekerültem én is a rendszerbe és ennél már nem lenne jobb időpont, mint a holnap reggel. Viszont az orvosok és az eü-sök is így kapták tavaly az 1. adagtól kezdve, hogy végig dolgoztak, többen covidosok mellett. Mondjuk ők nem is sinopharmot kaptak…
A másik dolog, hogy nem feltétlen szúratnám meg magam 2x, a tűktől félek rendesen.
Emberek!Egy kis segítséget kérek.Az egyik ismerősömmel a minap arról vitatkoztunk,hogy a magánegészségügybe ill. a tesztelő meg oltóközpontokba,házi betegápolásba,szoc.otthonba kell-e védettségi igazolvány.Én mondtam,hogy biztos kell.Ő szerinte nem.Mi az igazság?
Azért került ez a téma szóba mert ismerősöm fia oltatlan eü-i dolgozó (műtősfiú volt).Valami tesztelőközpontot kinézett a fiú,hogy oda keresnek embereket.De oda meg valami nyilvántartási kártya is kell vagy micsoda.Nem tudom mi az,én nem értek hozzá.De ettől függetlenül gondolom ilyen helyekre nem tud elmenni dolgozni.Az gondolom nem elég,hogy átesett a fiú a fertőzésen.Az oltás kell gondolom.De mondom én nem értek hozzá.
Ha valaki válaszolna,azt megköszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!