Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyivel csökkenne az ország...

Mennyivel csökkenne az ország ökológiai lábnyoma, ha betiltanák az angolvécéket?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 15:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek többsége m.gbaszhatja, már kezd elegem lenni belőle, hogy nekem azért kell fürdenem, mert szerintük büdös vagyok."

Menj ki erdőbe vagy sivatagba lakni. Meg az Alföldön is találsz szép nagy tágas tanyákat. Ott se angol wc, se fürdő, se emberek akik szagoljanak.

2021. okt. 30. 03:12
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát otthon nekünk sem volt angol WC-nk, mert szegények voltunk. Jó darabig, én is lehettem vagy 28, amikor a tetterős nagybátyám megcsinálta, előtte kijártunk pottyantósba. Kertesházban ezt meg lehetett csinálni, és egyébként nem is kell kimerni a gödrét, mert ha sekély, akkor simán csak be kell temetni és a budit arrébb rakni egy másik sekély gödör fölé. Ha nem éri el a talajvizet, és van elég terület, ahol lehet nyomni a "vetésforgót", akkor ez elég öko. Illetve érdemes a pipikét külön helyre helyezni, illetve a kályhából a hamut rászórni, és akkor gyorsabban ki is szárad. Persze fiatal srácként eléggé szégyelltem, hogy ilyen csórók vagyunk. De ezt a rendszer kulturáltra is ki lehetne alakítani. Budapest külváros volt és nem vagyunk cigányok, mielőtt jön a kérdés :-D
2021. okt. 30. 08:39
 33/43 anonim ***** válasza:

Mi faluban laktunk, azért nem volt angolvécénk és én nem is szégyeltem. Akkoriban még az ált iskolában sem volt angol vécé.

Szegények voltunk.

2021. okt. 30. 09:11
 34/43 anonim ***** válasza:

Gondolom pottyantóssal.

Nálunk is van még. A nagy dolgomat most is oda végzem, mert a benti dugul el.

Mi kimerni szoktuk, mert fix helye van.

2021. okt. 30. 09:14
 35/43 A kérdező kommentje:

Miért is nekem kell kimenni, mikor őket zavarja???

2021. okt. 30. 10:26
 36/43 anonim ***** válasza:

Mert ők a többség.

2021. okt. 30. 10:28
 37/43 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ők a többség. Csak van egy hangos kisebbség, aki folyamatosan a büdösök ellen hergeli a népet.
2021. okt. 30. 10:31
 38/43 anonim ***** válasza:

Mégis az imént még többségként hivatkoztál rájuk. :)

"Az emberek többsége baszhatja..."

2021. okt. 30. 10:36
 39/43 A kérdező kommentje:
Mert a hangjukból úgy tűnik, hogy ők a többség.
2021. okt. 30. 10:38
 40/43 anonim ***** válasza:
2021. okt. 30. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!