A zöldségek, gyümölcsök nem éreznek fizikai fájdalmat amikor megesszük őket?
Tudtommal, ami életben van, az meg is halhat, ezért rohadnak el a leszedett zöldségek, gyümölcsök. Tudom, ha nincsenek leszedve, akkor is elcsoffadnak, nekik oly mindegy, szerintem szenvedni vannak a világon. De vajon tényleg fájhat nekik? Hiszen élnek.
Azért is jutott eszembe, mert pont most hogy főztem, lehúztam a paradicsomról a bőrt. Mivel még élt, mondhatni elevenen megnyúztam.
"Nincs idegrendszerük, szóval nem."
Ez rasszista hozzáállás. Mi az idegrendszerünkkel érzünk fájdalmat. De az nem jelenti, hogy más fajok (rasszok) nem érezhetnek más módon fájdalmat.
3-as. Akkor már tüntetnének!
Akkor ne egyél semmit, nehogy fájjon nekik.
"Akkor ne egyél semmit, nehogy fájjon nekik."
Egyébként szerinted komolyan gondolom, hogy a legjobb fájdalomcsillapítás a forróvízbe dobás?
Nem éreznek fizikai fájdalmat, ezek csak növények. A növényeknek nincs agya, nincs központi idegrendszere (ahogy már írták is előttem).
#3-nak üzenem: ha ez nem poén, akkor javaslom a biológia újratanulmányozását :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!