Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ebben a videóban mennyi...

Ebben a videóban mennyi bullshit van, vagy ha úgy rövidebb megválaszolni akkor mennyi igaz belőle ?

2021. okt. 12. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Azt rövidebb megválaszolni, hogy mennyi igaz belöle - SEMMI!
2021. okt. 12. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
valószínűleg nem sok, elég cringe ez a videó
2021. okt. 12. 22:43
 3/7 A kérdező kommentje:

21:22 : Nem fogod elhinni akkor ez igaz belőle, szóval mégse semmi, ha a szerint venném amit állítasz.

22:43 : Gondoltam, de kicsit bővebben érdekelne.

2021. okt. 12. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Ez nettó marhaság. Az első kislánynak nem szuper ereje van, hanem beteg ezért nem érzi a fájdalmat. A csukott szemmel is látó indiai, a mágneses horvát fiú meg klasszikus ezos hülyeség, mindkettővel szórakoztatják az arra fogékonyakat már vagy ezer éve. Forrás persze sehol, csak lelkesen olvasgatja a szemetet, amit elé sodort a FB algoritmusa.
2021. okt. 13. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ennek a csokanak en meg nem lattam normalis videojat, tenyleg valogatas nelkul mutat be mindenfele internetes szemetet, barmifele kritika nelkul. Ha valamikor lesz neki egy, azaz egy darab ertelmes videoja, biztos vagyok benne, hogy csak a veletlen es a nagy szamok torvenyenek eredmenye lesz.
2021. okt. 13. 02:43
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
A kínaiak élen járnak a hulladéktermelésben - de azért ez a figura se sokkal marad el mögöttük!
2021. okt. 13. 02:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Még kiegészítem amit tegnap a 21:22-esre írtam, jobban belegondolva "kerekítve" teljesen igaz amit mondtasz. Annak analógiájára mondom hogy pi ~ 3.1415927 .

00:11 : Forrás látszata van ugyan a videó bal alsó sarkában amikor kiírja, annyira nagy erőfeszítést nem tettem, de az alapján én nem találtam meg a forrás videót, az a forrás is a yotube volt (amit kerestem), bár az sem tekinthető nagyon forrásnak ha meg is lenne maga a videó. Bár már akkor is tiszességesebb lenne ha lent a leírásba berakná azokat a linkekeket melyek alapján megcsinálta a videót.

02:43

Mondjuk a másik csatornáján más azért.

Az hogy önreflexió is teljesen nulla lenne azt se mondanám : https://www.youtube.com/watch?v=d0T__D6klQA&ab_channel=Tarac..

02:46

Ebben is van valami.

Már azt furcsa látni, hogy nem "helyeselnek" a hozzászólók vagy nem azon lamentálnak hogy az úgy lehet hogy ( ... ) , vagy nem sztárolják. Komplett véleménybuborék van körülötte , visszhangkamrába van. Az igazságot keresem, nem a lejáratás vagy bántás a célom, főleg az olyannak üzenem aki ki is lett moderálva aki azt ecsetelte hogy mit csinálna a sráccal.

2021. okt. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!