Ebben a videóban mennyi bullshit van, vagy ha úgy rövidebb megválaszolni akkor mennyi igaz belőle ?
21:22 : Nem fogod elhinni akkor ez igaz belőle, szóval mégse semmi, ha a szerint venném amit állítasz.
22:43 : Gondoltam, de kicsit bővebben érdekelne.
Még kiegészítem amit tegnap a 21:22-esre írtam, jobban belegondolva "kerekítve" teljesen igaz amit mondtasz. Annak analógiájára mondom hogy pi ~ 3.1415927 .
00:11 : Forrás látszata van ugyan a videó bal alsó sarkában amikor kiírja, annyira nagy erőfeszítést nem tettem, de az alapján én nem találtam meg a forrás videót, az a forrás is a yotube volt (amit kerestem), bár az sem tekinthető nagyon forrásnak ha meg is lenne maga a videó. Bár már akkor is tiszességesebb lenne ha lent a leírásba berakná azokat a linkekeket melyek alapján megcsinálta a videót.
02:43
Mondjuk a másik csatornáján más azért.
Az hogy önreflexió is teljesen nulla lenne azt se mondanám : https://www.youtube.com/watch?v=d0T__D6klQA&ab_channel=Tarac..
02:46
Ebben is van valami.
Már azt furcsa látni, hogy nem "helyeselnek" a hozzászólók vagy nem azon lamentálnak hogy az úgy lehet hogy ( ... ) , vagy nem sztárolják. Komplett véleménybuborék van körülötte , visszhangkamrába van. Az igazságot keresem, nem a lejáratás vagy bántás a célom, főleg az olyannak üzenem aki ki is lett moderálva aki azt ecsetelte hogy mit csinálna a sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!