Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Természettudományosan alapon...

Természettudományosan alapon milyen világmagyarázó hiedelmet lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Vallásos voltam gyerekkoromtól fogva, de mellette nyitott gondolkodású is. Sokáig a természettudományos kiváncsiság meg tudott lenni a vallásos hiedelmeim mellett. De amióta Csányi Vilmos munkásságát megismertem nem tudok többé hinni. És ez érzelmileg megvisel. Nem bìzom úgy a "világban" mint előtte, igazából nem tudom ìgy mit gondoljak magamról és a világról. Szeretnék egy olyan ellentmondásoktól mentes hiedelmet megismerni ami összehangban van a valósággal és ezekre a kérdésekre is ad valamilyen választ. Köszi előre is.

2021. szept. 20. 11:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy Csányi kiőlte belőled ezt az isteni baromságot amit hittanórán és a misén papoltak, tudod, létezik a realista ember ami csak abban

Amit lát és hall,(kivéve a Viktort) ez lenne a normális, a gondolkodás , nem a vakhitt egy hülyeségbe

2021. szept. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!