"Itt van az ősz, itt van újra..."?
Figyelt kérdés
A tegnapi meg a mai napra gondolok. Már nagyon a levegőben van az ősz?2021. aug. 18. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, csak nyári lehűlés
Még nem
35 szavazat
1/7 Szirty válasza:
A teszt kiértékelésekor a "Nem, csak nyári lehűlés" és a "Még nem" válaszok között milyen különbséget teszel?
2/7 anonim válasza:
Nem, csak nyári lehűlés és Még nem.
3/7 anonim válasza:
nincs itt az ősz, nincs itt újra
4/7 anonim válasza:
Szerintem itt van. Én is érzem a levegőben, teljesen más, de én már kb 1 hete érzem
5/7 anonim válasza:
Sajnos igen. Nálunk a városban van egy mondás, miszerint az augusztus 20-adika egyben nyárzáró is. És valóban.
6/7 anonim válasza:
Augusztus 20-a után hűvösebb szokott lenni.
Én örülök a hűvösnek, a szervezetem ezt igényli, melegben nem vagyok jól.
Viszont kezdődik az egyetem és ezúttal a jelek szerint jelenléti oktatással. Brutálisan ki vagyok égve, nagyon rosszul vagyok lelkileg a tanulás miatt és magánéletileg is sok dolog jött közbe. Fogalmam sincs, mi lesz. Ennyiből nem örülök az ősznek.
7/7 anonim válasza:
Ez a kérdés amúgy azt hittem, egy másik kategóriában van, ahol amúgy nem lett volna helye - szóval azt hittem, rossz helyre tetted. :D Viszont így nem tettem volna oda a magánéleti cuccaimat. De augusztus 20 után mindig hűvösebb az idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!