Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Antibiotikum mellé mit szedjek...

Antibiotikum mellé mit szedjek, ha sem a kefírt sem a natur youghurtot nem szeretem?

Figyelt kérdés

Az imén vettem natur yoghurtot, rosszul lettem tőle, én ezt alig tudom megenni. Nagyon savanyú.

Az ízesített Yoghurt nem jó?

Van ilyen normalflore is, állítólag ez is jó, de nem tudok róla semmit.

ma 17:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Végül nagy nehezen megettem a Yoghurtot, de kellemetlen volt.
ma 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés továbbra is aktuális.
ma 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Éb rántott csirkeszárnyat szoktam törtkrumlpival. Az nem savanyú.
ma 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél a patikákban probiotikumot.
ma 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Egyél savanyú káposztát, vagy bármilyen más, tartósítószer és utólagos forralás nélkül nélkül, tejsavas fermentációval készített savanyúságot.
ma 18:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Most ez komoly?

Savanyúságot??

ma 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. A savanyúságok tejsavas fermentációját olyan laktobacilusok végzik, amelyek a joghurtban, vagy a gyógyszertárban kapható probioikum tablettákban is vannak. De nem mindegy, hogy milyen savanyúságról van szó: csak a tartósítószer mentes és nem hőkezelt savanyú káposzta, kovászos uborka, vagy más, laktobacilust tartalmazó fermentált zöldség jó ilyen célra.
ma 19:16
 8/8 anonim válasza:
Normaflore
ma 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!